Diskuze

Egerton: Spacey se mnou otevřeně flirtoval. Víc si však nikdy nedovolil

Taron Egerton (29) v aktuálním rozhovoru přiznal, že s ním jeho herecký kolega Kevin Spacey (59) při natáčení filmu Billionaire Boys Club velmi otevřeně flirtoval. „Nic víc si však nikdy nedovolil,“ tvrdí anglický herec o Spaceym, který byl obviněn ze sexuálního obtěžování.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Flirtování je úplně normální komunikační prostředek. Jestli chlap nebo baba, to je snad jedno? Kdo s kým pak kam a jestli vleze, to už je na nich. Rozhodně bych na tom neviděl nic hrozného. A propos, flirtování dnes je slabým odvarem flirtování kdysi, je na pováženou, kam se naše společnost ubírá ...

0 0
možnosti
MT

Ja by som ho tiež obťažovala

0 0
možnosti
KK

Na flirtování není nic špatného a je super, že to tento muž tak bere. Jistě i většina diskutérů mužů na Idnes by to brala jako normální věc kdyby s nimi nějaký gay flirtoval. To je přeci normální a nepochybně by se jich to nijak nedotklo. Potud je vše ok. Ale pokud jiné nějak více obtěžoval ( a to nevíme zda je či není pravda) pak už to moc v pořádku není. A to ani nikdo zde nemůže posoudit.

0 0
možnosti
KF

Konečně se v rámci metoo ozval i chlap. Tím to máme genderově kompletní a můžeme to uzavřít a věnovat se něčemu důležitějšímu.

2 0
možnosti
DU

Tak Spaceho obviňovali právě chlapi ....

2 0
možnosti
JS

Zajímavé jak si všichni vzpomenou přesně co dělali před 30 a více léty....

Jasný hon na čarodějnice, kdy je obviněný rovnou odsouzen a potrestán...

10 0
možnosti
JN

J80i75ř85í 44N57o45v50á24k

30. 11. 2018 11:28

Je vidět, že pan Egerton je na rozdíl od jiných slušný člověk. Pouze nuly nebo pohasínající hvězdy se takovým způsobem poukouší po letech získat prospěch, který má jednoznačně vést k navýšení jejich peněžního konta.

12 2
možnosti
DU

Takhle čistě obecně to že s Egerronem jen flirtoval neznamená že nikdy nikoho předtím neobtěžoval. Mně se té mee too nelíbí ale nedovolila bych si tvrdit že všechny ty příběhy josu smyšlené a jsou vytahovány kvůli finančnímu zisku. Obecně je pravda že nyní je jiná doba a dříve bylo pro oběti řekněme z psychologického hlediska mnohem těžší o tom mluvit protože často byly stygmatizovány spíše oběti obtžování či zneužívání....tak že mi nepřipadá úplně nemožné že by k nějakému obtžování skutečně mohlo dojít a lidi o tom otevřeně mluví až nyní.

3 0
možnosti
JR

J95a14n 29R52a26d47e67c93k73ý

30. 11. 2018 11:24

"která se údajně stala v roce 1986"8-o

6 0
možnosti
DS

Další "dement", co se chce zviditelnit... to je to celé MEETOO...

Je to jen hon na čarodějnice.

2 4
možnosti
PZ

Vždyť on se ho v podstate zastává. A ani to nevytáhl sám, jenpověděl na otázku novináře.

9 0
možnosti
MK

Co po tom Spaceym vlastně chtějí? Aby se oběsil? Nebo co má dělat? Někdo ho obviní, nikdo neví co a jak bylo a oni se ho snaží zničit. Směšné.

15 2
možnosti
DU

vždyť on se ho spíš zastává.

1 0
možnosti
PM

Kdyby se lidé nesváděli a neflirtovali, tak vymřou. Tady by to sice vedlo k množení leda dělením, ale to na principu nic nemění...

8 0
možnosti
VB

Tak to jste mě pobavil, jelikož herec v článku zmínil pouze starší muže, kteří s ním flirtovali když mu bylo kolem 17...kvůli potomstvu asi ;-DR^

5 1
možnosti