Herečka Kateřina Brožová trávila sobotní večer zamčená v obchodním domě (7....

Herečka Kateřina Brožová trávila sobotní večer zamčená v obchodním domě (7. října 2023). | foto: Instagram @brozovakaterina

Brožovou zamkli večer v obchodním domě. Pak kontrolovali, zda něco neukradla

  • 294
Herečka Kateřina Brožová (55) má za sebou nepříjemný zážitek. V sobotu večer skončila na dvě hodiny zamčená v obchodním domě. Nakupovala krátce před zavíračkou a přesto, že se podle svých slov vydala k východu před koncem otevírací doby, narazila zde už jen na zamčené dveře.

„Tomu neuvěříte. Jsem v obchodním domě v Čestlicích, odcházela jsem krátce před osmou k východu a všude zamčeno. Jsem v úplně prázdném baráku. Snažila jsem se dovolat asi na pět míst a nikdo mi není schopný pomoct,“ popisovala Kateřina Brožová svým sledujícím situaci přímo z místa v několika videích na Instagramu.

„Slyšíte ten alarm? Ten bude asi kvůli mně. Pořád tady chodím kolem, ale nikdo nepřijíždí. Jsem tu úplně sama. Asi v tomhle baráku pracuje tak málo lidí, že si tu můžete dělat, co chcete,“ divila se herečka.

Až po necelé hodině se jí prý ozvala telefonicky policie zpět s tím, že jdou hledat někoho, kdo ji vysvobodí. „Nenapadlo by mě tedy, že budu sobotní večer trávit v obchodním domě. Už tu byla policejní hlídka a shánějí někoho, kdo to tu odemkne a dostane mě ven,“ řekla.

Z obchodního domu se Brožová dostala po víc než dvou hodinách a s úlevou vyrazila ke svému zaparkovanému autu. „Dorazil správce, hrozně se rozčiloval, že sem musel takhle večer přijet. A ještě mě zkontrolovali, jestli jsem náhodou něco neukradla,“ dodala v posledním videu.