Karlos se vrátí ještě silnější. Prohry ke sportu patří, píše hrdá Vémola

  • 70
Manželka MMA zápasníka Karlose Terminátora Vémoly se rozhodla podpořit svého muže po jeho prohraném zápasu s Patrikem Kinclem. V oslavném a motivačním příspěvku na Instagramu vyzdvihla Lela Vémola přednosti svého partnera. Věří, že její Terminátor se dokáže z prohry poučit a vrátí se ještě silnější.

„Můj manžel Karlos Terminátor Vémola se vždy snaží dát do svých zápasů všechno. Jeho odvaha, bojovnost a snaha z něj dělá opravdového bojovníka,“ píše třiatřicetiletá Lela Vémola na Instagramu.

Je podle ní důležité si uvědomit, že prohry ke sportu patří a jsou neodmyslitelnou součástí cesty k úspěchu. „Hlavně po všech kauzách a ubližování naší rodině ze strany třetích osob, které předcházelo tomuto zápasu,“ pokračuje bývalá playmate s tím, že její muž má potenciál poučit se z prohry a vrátit se ještě silnější do dalších zápasů.

„Jeho odhodlání a vytrvalost jsou obdivuhodné a slouží jako inspirace pro ostatní bojovníky. Vím, že můj muž najde v sobě sílu a motivaci, aby pokračoval ve svém tréninku a připravil se na další příležitost, kde bude mít možnost ukázat svůj potenciál,“ píše bývalá slovenská playmate.

Jeho nezlomná vůle a odhodlání ho budou provázet na jeho cestě k úspěchu. Jsem jeho hrdá manželka a stojím při něm v každém kroku jeho kariéry bojovníka. Jsme rodina a jsme úžasní i tím, jak se budeme vždy navzájem podporovat a stít při sobě,“ dodala Vémola.

Sedmatřicetiletý Karlos Vémola odcházel v sobotu z O2 areny po prohře s Patrikem Kinclem v mizerné náladě. Na Instagramu se den poté vypsal ze svých pocitů.

„Dlouho očekávaný zápas je za námi a nevyšel podle mých představ. Patrik je šampionem, tak to prostě je. Pokud chcete šampiona porazit, musíte ho přejet nebo ukončit, a to se mně bohužel nepovedlo. To, co jsem provedl svojí rodině, přátelům, týmu a všem okolo se shazováním do 84 kilo, už opakovat nebudu. Žádné další hazardování s vlastním zdravím. Jsou tady na to mladší a lepší kluci. Moje tělo už to prostě nedává, to je fakt,“ napsal mimo jiné bojovník ve vzkazu svým fanouškům.

Moje kariéra ještě neskončila, varuje Vémola. Végh hlásí: Myslím na tebe

Omluvil se také za to, že nedorazil na pozápasovou tiskovou konferenci. „Bohužel to moje oči v zápase dost odnesly a musel jsem rovnou do nemocnice na vyšetření. Kdo mě zná, tak ví, že respektuji soupeře a dokážu i po prohře plnit své povinnosti, ale zdraví bylo přednější,“ vysvětlil.

Lela Vémola a její manžel Karlos se poznali před šesti lety na sociálních sítích. Sportovec, který se netají tím, že miluje plastikové blondýny se silikony, modelku oslovil jako první. Mají spolu syna Rockyho a dceru Lili. Zápasník má z předchozích vztahů ještě syna Carlose a dceru Sky.

Rodák z Olomouce a Slovenka pocházející ze Žiliny se zasnoubili v roce 2020. Pár měsíců předtím se řešila Vémolova nevěra, kvůli které od něj Ceterová i s dcerou na čas odešly. Vzali se v červenci 2022, oddával je herec Jiří Krampol. Nevěsta dostala jako svatební dar opici.