Diskuze

Dcera byla počata naprosto výjimečným způsobem, svěřil se Karel Janeček

Miliardář Karel Janeček (45) sdílel v pondělí na sociálních sítích video s partnerkou Lilií Khousnoutdinovou (30). V tom společně probírají témata jako počátky jejich vztahu, věrnost i početí dcery Isabely.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

zas ti dva tajtrlíci? ne nejste výjimeční, i když si to budete opakovat pořád dokola a i když vám dost frustrátů, kteří se hledaj, přikyvuje. Až to bude opravdu o duchovnu nebudete mít potřebu to šířit veřejně. Howgh

0 0
možnosti
Foto

naprosto vyjimecne plodna je zde diskuse - diky, pratele, je videt, ze tady je svet jeste v poradku :) Usmev prodluzuje zivot a tohle mi dalo minimalne 14dni navic :)

0 0
možnosti
Foto

Jeho dealer ma na ruzich ustlano, to je musi byt dream job.

1 0
možnosti
VK

Zjímal by mě ten výjimečný způsob početí. Ve škole nás učili jen o dvou - buď při souloži, nebo in vitro. Jestli existuje ještě nějaký další, výjimečný způsob, chci ho znát! 8-o;-)

0 0
možnosti
RH

R23a79d67i61m 73H24o12l53í57k

11. 6. 2019 17:18

Na souloži zezadu není nic výjimečného. ;-D

0 0
možnosti
JU

Ten chlap je strašně chytrej, ale není to vůbec poznat. :-)

7 0
možnosti
JN

J24a58n 66N98o50v48a90k

8. 6. 2019 9:10

Možná je dobrej jako matematik, ale jinak je úplně vypatlanej :-/

7 0
možnosti
Foto

Revue krmí čtenáře v pravidelných intervalech pohádkách o Janečkovi.

No početí s třetí kněžkou to je materiál k nezaplacení. Chybí mi zde, jen frekvence nádechu , výdechu a vzdechu...... při početí.

6 0
možnosti
LP

...a nevíte někdo,jestli Janeček konzumuje ty lysohlávky syrové, nebo nějak upravované?Popř.kde bere ten slušnej matroš?

12 0
možnosti
PS

Uf...tak debilni prezent jsem uz dlouho necetl...Dcera byla pocata v klastere - stop, jsme strasne vyjimecni- stop, dejte to na revue - stop, dcera je vyjimecna asi indigo dite - stop, hl nebyt prumerny - stop...zvraciiiim

4 0
možnosti