Herečka a zpěvačka Eva Burešová (Praha, 24. listopadu 2023)

Herečka a zpěvačka Eva Burešová (Praha, 24. listopadu 2023) | foto: Profimedia.cz

Připadám si jak Kozub, napsala Eva Burešová k fotce v brýlích a bez make-upu

  • 39
Herečka a zpěvačka Eva Burešová (30) pobavila své sledující na sociálních sítích, když se nenalíčená a s brýlemi vzhledem přirovnala k herci, zpěvákovi a scenáristovi Štěpánovi Kozubovi (27).

„Můžu odehrát sto představení za sebou. Skákat, běhat, tančit, křičet, zpívat a nepoznáte to na mně. Pak mě vezmete na krátkou procházku na rozhlednu... Kokos, chodit nemůžu, popadám dech, tři pauzy během šesti metrů. Co jsem zač?,“ ptá se Eva Burešová na Instagramu.

„Jinak prosím, ať už je teplo. Já se v té zimě neumím oblékat ani česat. A takhle v culíku, nenamalovaná a s brýlemi si připadám jak Štěpán Kozub. Ještě mít ten jeho geniální smysl pro improvizaci. Ostravský přízvuk mám,“ dodala s přáním hezkého dne herečka.

Její herecký kolega zatím na příspěvek, který pobavil mnoho lidí, nereagoval. Počátkem ledna zaskočil Štěpán Kozub své příznivce oznámením, že kvůli zdravotním problémům na čas končí s prací i se sociálními sítěmi.

Kozub promluvil o svém zdravotním stavu. Je mi nepříjemné, co se píše, říká

Poté, co vyšly v bulváru spekulativní články o tom, že se jedná o psychické problémy a deprese po rozvodu, měl herec potřebu uvést vše na pravou míru a vysvětlil, že ho trápily potíže s těžkým onemocněním dýchacích cest, zánětem a silným astmatem. Krátce poté se opět vrátil k práci.