Diskuze

V jedenácti mě sexuálně zneužívali, prozradil bratr princezny Diany

Britský hrabě Charles Spencer (59) se v nových pamětech rozepsal o svém pobytu na internátní škole Maidwell Hall v Northamptonu. V knize, která vyšla 14. března, bratr zesnulé princezny Diany prozradil, že byl ve svých 11 letech sexuálně zneužíván zaměstnankyní internátní školy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

asi pred rokem propuknul velky skandal v jednom velmi prominentnim danskem gymnaziu, kdyz vyslo najevo, ze tam sikanovanim, pachanim nasili a vseho spatneho svobodne radila tlupa mladiku.

Gymnazium Herlufsholm Boarding School tehdy navstevoval nejstarsi syn tehdejsiho danskeho korunniho prince Frederika (dnes danskeho krale) Christian (dnes naslednik trunu) a jeho mladsi sestra Isabela. Pozdeji je tam meli nasledovat jejich sourozenci - dvojcata Vincent a Josefine.

Kralovsky rodicovsky par okamzite vzal sve deti z elitni skoly a poslal je jinam, jako vyraz protestu proti tomu, co skolni vedeni umoznilo.

0 0
možnosti
NL

Bohužel v těchto školách byly podobné praktiky a šikana na dětech běžné a pokládalo se to za normální. Nikdo to tehdy neřešil, takže si nikdo nemohl ani stěžovat.

2 0
možnosti
MM

vsak i syn kralovny Alzbety a naslednik trunu princ Charles byl na svem skotskem gymnaziu Gordonstoun take sikanovan a jak!

0 0
možnosti
Foto

J45a44n 22C53a77b36a72l

2. 4. 2024 6:35

Nevim. Mit v jedenacti Milfku, tim bych si asi musel sam prozit abych ohodnotil, zdali mu zavidim nebo nezavidim. To biti botama bych samozrejme radeji ozelel

0 1
možnosti
SW

Mno, horsi by bylo, kdyby to byl zamestnanec. Takto z toho je divna vzpominka, ne nutne trauma na cely zivot. Proc s tim prisel ted? Pise zivotopis, je ted modni mit nejake to traumatko v CV, po 50 letech si vzpomenout, ze nekde neco nekdo.

1 1
možnosti
MH

Si vzpomnel brzy. Dneska, kdo nebyl nekdy znasilnen, sexualne tyran, nebo se lecil na psychiatrii, jako by v socialnich sitich ani neexistoval...

5 5
možnosti
TH

to víš, že jo. Experti sice mohou milionkrát vysvětlovat, proč to oběti řeší až se zpožděním, ale nějaký Holý si je v diskuzi vždycky jistý, že na to ti lidé v pohodičce zapomněli a jdou s tím na světlo jen proto, že touží po pozornosti. PROBOHA.

5 3
možnosti
VK

V elitnich skolach takova sikana byla bezna. Nikdo to neresil, patrilo to k veci.

0 0
možnosti
MM

tenkrat se to sice neresilo ve skole, ale neznamena to, ze dotycny to tryznitelum zapomnel.

Obzvlast jestli tryzneny a sikanovany kluk byl z rodiny na spolecensky vyssim stupni zebricku, nez jeho tryznitele. Nebo se pozdeji politicky vysplhal vyse.

To si pak jeho nepratele z klukovskych casu mohli pockat, ze to pozdeji dostanou spocitano i s uroky.

Zastavenim politicke nebo spolecenske - nebo oboji kariery.

0 0
možnosti
PV

Njn, narodit se do chudé rodiny někde na předměstí Manchesteru, tak by mohl psát úplně jiné vzpomínky ... akorát by to žádného vydavatele vůbec nezajímalo

7 0
možnosti
MS

Dítě z privilegované rodiny. To mi moc nesedí.

0 3
možnosti
JN

Myslím, že do té školy chodily jenom takové děti...

4 0
možnosti
OS

Co bych za to tenkrat dal...

0 4
možnosti
MS

To jo, se starou, tlustou, ošklivou babou, to musí být labůžo.

0 2
možnosti

Tak jsme rádi, že nás tím obohatil.

6 5
možnosti