Ariana Grande a Dalton Gomez se dali dohromady v roce 2020.

Ariana Grande a Dalton Gomez se dali dohromady v roce 2020. | foto: Profimedia.cz

Láska z doby covidu nevydržela, Ariana Grande se po dvou letech rozvádí

  • 6
Zpěvačka Ariana Grande (30) se bude rozvádět. Z Instagramu už smazala všechny svatební fotky s realitním makléřem Daltonem Gomezem (27), kterého si vzala v době pandemie. Jejich manželství nepřežilo postcovidovou dobu, kdy se zpěvačka opět vrhla do práce.

Ariana Grande a Dalton Gomez žijí odděleně od ledna. Podle zdrojů deníku Daily Mail přiletěl v lednu Gomez za manželkou do Londýna na natáčení muzikálu Wicked ve snaze manželství zachránit, ale nepodařilo se mu to.

Ariana Grande už sundala prsten a smazala ze svého Instagramu všechny fotky ze svatby, která proběhla v květnu 2021. „Ariana a Dalton se vzájemně respektují. Zůstávají přáteli a chtějí se takto posunout dál. Nebyla v tom žádná nevěra ani zášť. Jejich manželství prostě nevyšlo. To se stává,“ řekl zdroj blízký páru deníku Daily Mail a zpěvaččin mluvčí jeho slova potvrdil.

Po vztazích s raperem a komikem si Ariana Grande vzala realitního makléře

Pár podle přátel nezvládl fungovat v době po pandemii. Během lockdownu byli pro sebe vším, ale když se restrikce uvolnily, Gomez nedokázal držet krok s náročným programem světově proslulé zpěvačky a nelíbil se mu ani veřejný život s paparazzi za zády.

Po lednovém odloučení se snažili vztah ještě zachránit, ale nefungovalo to a před dvěma měsíci se v tichosti rozešli.

Ariana Grande a Dalton Gomez spolu začali randit v roce 2020. Společně se poprvé objevili ve videoklipu Justina Biebera a Ariany Grande s názvem Stuck with U. Vzali se v květnu 2021 v kalifornském Montecitu v domě zpěvačky.