Tu svini porazíš, jsme tu pro tebe, vzkazují slavní nemocné Slováčkové

  • 76
Čtvrteční oznámení Anny Julie Slováčkové (28) na sociálních sítích, ve kterém popsala, že se jí po čtyřech letech vrátila rakovina, překvapilo její fanoušky i kolegy ze showbyznysu. Pod příspěvkem vyjádřili zpěvačce podporu například Lucie Bílá, Josef Maršálek, Aleš Háma a Michaela Kuklová.

„Vybojovala jsem si to poprvé, věřím, že to zvládnu i podruhé. Chtěla jsem vám to říct až po našem včerejším křtu v Lucerna Music Baru. Nechtěla jsem to řešit do dne, který pro mě byl tak důležitý a který jsem usilovně tak dlouho připravovala. A taky jsem doufala, že můj první příspěvek po celém tom nádherném večeru bude o něčem jiném, ale už je to stejně venku a já k tomu samozřejmě vyjádření dát musím,“ napsala Anna Julie Slováčková ve čtvrtek večer na Instagram.

„Člověk míní a něco tam nahoře, nebo dole mění. A tak když jsem měla 8. září oslavovat vydání desky a nového klipu, potvrdili mi návrat rakoviny a na žádné oslavy už nebyla chuť. Co cítím? Strašnej vztek. A pochopitelně strach. A taky mám pocit, že jsem všechny zklamala. Nechci v nikom vzbouzet strach a nechci, aby to vypadalo jako pravidlo, že se rakovina může vrátit. Pravidlo to totiž není,“ pokračuje zpěvačka, která v minulosti bojovala s rakovinou prsu a upřesnila, že zákeřná nemoc se tentokrát usadila v plicích.

„I tak jsem připravena znovu k boji. Minimálně dnes jsem se na ten boj už trochu připravila. Prosím všechny (i média) o shovívavost. Vím, že poprvé jsem s vámi sdílela hodně, ale potřebuji se s tím sama víc smířit a poprat se s tím více o samotě... Alespoň dočasně. Pracovat budu i dál, dokud budu moci. A když nebudu moci, tak se holt svět nezboří,“ dodala zpěvačka.

Pod emotivním příspěvkem začaly okamžitě přibývat stovky podpůrných komentářů od sledujících Slováčkové i jejích kolegů. Mezi prvními zareagoval na veřejné oznámení David Gránský (31). „My už jsme si to spolu všechno řekli. Ty víš, že jsem tu pro tebe. Jako tehdy. I teď tu potvoru porazíme! Nejsi na nic sama,“ napsal herec, zpěvák a moderátor.

„Lidi jsou zdraví a řeší sračky... Život někdy nakládá nepřiměřeně. Aničko, kdybys COKOLIV potřebovala, jsem tady pro Tebe,“ píše cukrář Josef Maršálek (41). Zpráva se dotkla i Lucie Bílé (57). „Holčičko zlatá... Objímám tě,“ napsala krátce zpěvačka.

Anna Julie Slováčková opět bojuje s rakovinou. Věřím, že to zvládnu i teď, říká

Annu Julii Slováčkovou podpořil delším komentářem také partner Matěje Stropnického (40), herec Daniel Krejčík (29). „Neznám nikoho, kdo by tě neměl rád. A to dodává sílu jako blázen, sama ji musíš cejtit. Rozdala jsi tolik ze sebe na koncertech, v písničkách, na zámcích i v hospodě, že se ti to musí vrátit a holt to zvládneš podruhé. Když to dáš podruhé, tak tedy přísahám, že budu na holky a budeme spolu vychovávat ty kočky, jestli tedy furt chceš. Humor zapni nejčernější, von taky tuží kořínek. Objímačka. Mám tě rád (a v uších Nepopsanou),“ vzkázal.

„Ach Aničko! To mě tak mrzí! Ale ty tu svini porazíš, protože jsi neuvěřitelná bojovnice a nevzdáváš se. Myslím na tebe! A věřím, že bude brzo líp,“ píše herečka Sandra Nováková (41). „Aničko, objímám. Mám tě moc ráda. Kdyby cokoliv, volej,“ pokračuje herečka Michaela Kuklová (55), která v minulosti sama bojovala s touto zákeřnou nemocí. „Myslím na vás v modlitbě, přeji vám jen to nejlepší,“ vzkázala farářka Martina Viktorie Kopecká (37), která v uplynulých dnech překvapila svým coming outem a ukázala životní partnerku.

Mám víru ve své doktory, alternativa mě neláká, řekla Slováčková v Rozstřelu

Také herec a moderátor Aleš Háma (50) podpořil svou kolegyni a kamarádku. „Aninko, moc na tebe myslím, drž se má milá. Posílám sílu. Je to svině, ale ty to dáš,“ napsal.

Dceři muzikanta Felixe Slováčka (80) a herečky a zpěvačky Dagmar Patrasové (67) Anně Julii Slováčkové vyjádřili slovní, či jen „emotikonovou“ podporu ve formě srdíček a čtyřlístků i mnozí další. Nechybí například vzkazy od herečky Michaely Tomešové (32), zpěvačky Marty Jandové (49), herečky a influencerky Veroniky Arichtevy (37), modelky Anety Vignerové (35) či herce Romana Vojtka (51).

O tom, že se jí po čtyřech letech vrátila rakovina, promluvila zpěvačka Anna Julie Slováčková otevřeně ve velkém rozhovoru, který si můžete přečíst od 6. října v týdeníku Téma.