Diskuze

Zinscenoval rasistický útok na sebe, nyní herce Smolletta odsoudili

Americký herec Jussie Smollett, obviněný z křivé výpovědi kvůli zinscenování rasistického útoku na svou osobu, je podle soudu vinen v pěti ze šesti bodů obžaloby. Porotci v chicagském procesu dospěli k verdiktu po dvou dnech jednání. O výši trestu rozhodne porota později, herci hrozí vězení a pokuta.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Běloch by z kriminálu už nevylezl. I regionální noviny někde na Aljašce by se o něj otřely. BLM by vyhlásilo celodenní stávku s rabováním. Naše Romea by napsala tři srdceryvné články, že u nás je to stejné. V EU by zřídili komisi a hned by jí nadělili 10 mil. Euro na potlačování bělošského pokrytectví. Američtí akademici by slíbili, že tři roky nevyhraje Oskara žádný běloch. Zpětně by se přetočily všechny filmy ve kterých hrál, včetně reklamy na vložky a spotu o větrných elektrárnách. Lidé se jménem Smollett by se nechávali překřtít. Kníže Schwanzenberg by prohlásil, že to byl nejhorší herec ve své generaci.

0 0
možnosti
PD

Toliko a dobrote a dobre vuli LGBTQ+ hnuti.... A kolik dalsich pripadu se soudy cukraru a pekaru a fotografu kteri naivne odmitli zakazky na homosexualni svatby,,,,,

0 0
možnosti
Foto

Jj, tady jde o štvaní rasisty vůči bílým jako fík! Co na to Bilina, a další B@B? Odsoudí ho aspoň Tleskač? Vymažou jej ze seznamu herců. Nepozvou ho na aktivistické Oskary? Vždyť aspoň ve dvou znacích splňuje progresi! Ne? Nejsou divní? A nezaplatí si Trump dva Černochy, aby fingoval napadení? Tomu bychom asi nevěřili, že?

0 0
možnosti
VN

V33a18s96e90k 28N12o44v16á72k

13. 12. 2021 14:42

no ten je ale kreativní klučina  takovým vždy budu držet palce

0 0
možnosti
Foto

když už mu nechtěli rasismus poskytnout zadarmo, no to je už teda úplnej vrchol rasismu.

ti dva by měli být exemplárně potrestáni a ne popotahovat pána na jehož životě záleží 8-o

9 0
možnosti
JP

J24i63r72i 53P75r79a28j23z

12. 12. 2021 22:46

Ubožák jeden.

1 0
možnosti
RB

nejvetsi sranda byla, jak mu to mainstream mediia zrala. uplne se v tom v tom novinari vyzivali a predhaneli se, kdo bude vic v soku ;-D

2 0
možnosti
PD

a takovou dobu to zrali, slepy bulici....

0 0
možnosti
JB

Kámoši z BLM už se těší na tvoji návštěvu věznice;-D

1 0
možnosti
IS

Zajímavé, že všechy to hollywoodské celebrity, jako Cher, Rob Reiner, Viola Davis, Katy Perry, které řvali rasizmus, hate crime, a přáli ať všichni MAGA příznivcí v čele s Trumpem chcípnou v pekle atd. teď mlčí, většina levicových kanálů to také moc nekomentuje, kdy Biden, Kamala a spousta Demokratů velmi rychle vyjádřili jejich sympatie a rozhořčení nad rasistickým útokem, doslova lynčováním moderní doby, tak teď je ticho po pěšině. Předpoklad je, že Jussie žádný podstatný trest nedostane, odvolací process se bude protahovat a on je stejně venku na 100 000 dolarovou kauci, a tak to pravděpodobně vyšumí do ztracena anebo dostane pár hodin community service, půjde možná někde sbírat papírky podél dálnice, anebo bude učit děti ve škole své herecké umění. Kdyby to bylo opačně, a obviněný byl bílý, tak to by byl po 3 roky cirkus a šel by do basy na 10 let. Americká spravedlnost v přímém přenosu. A Kim Foxx, černá státní žalobkyně která se snažila co mohla, aby zabraňovala jeho vyšetřování, tak ta by měla být potrestána za obstrukce ve vyšetřování.

26 2
možnosti
JM

J93a43n 77M57i96k74e94š

10. 12. 2021 14:36

úžasné je, že v té rasistické a homofobní americe musíte rasistické a homofobní napadení předstírat;-D

22 1
možnosti