Romana Jákl Vítová s dcerou Sofií

Romana Jákl Vítová s dcerou Sofií | foto: Marek Navrátil

Jákl Vítovou čekají první Vánoce s dcerou

  • 3
Romana Jákl Vítová se těší na první Vánoce, které se svým manželem Petrem Jáklem a dcerou Sofií prožijí jako kompletní rodina. "Letos to budou první Vánoce s naší holčičkou, takže se na ně těším dvojnásob," přiznala rosnička.

Vánoční atmosféra domova doslova sálala ze zahájení charitativního projektu Naše dítě Dopisy Ježíškovi ve štěrboholském Europarku za účasti patronky projektu, zpěvačky Heleny Vondráčkové.

Patronka projektu - zpěvačka Helena Vondráčková
Patronka projektu - zpěvačka Helena Vondráčková

Na akci přišla i modelka a rosnička Lucie Váchová, která se sama aktivně zapojuje do projektů Nadace Naše dítě. "I já psala dopisy Ježíškovi až do nějakých patnácti let a vím, jakou radost dítě má, když dostane to, co si přálo. Je skvělé, že se takováto akce pořádá," prohlásila Váchová. Ta se mimo jiné zúčastnila módní přehlídky, která probíhala v rámci narozeninových oslav obchodního centra.  

Na přehlídce předváděla i Lucie Váchová 
Na přehlídce předváděla i Lucie Váchová

Romana Jákl Vítová pomáhá i s propagací celé akce a co se týče charitativních projektů, vždy se ráda vrátí k práci p. r. manažerky. Tím spíš, pokud jde o Nadaci Naše dítě Zuzanky Baudyšové. "Paní Baudyšová má moji důvěru. Navíc pomoci tímto způsobem  vykouzlit úsměvy opuštěných dětí  je velkou  radostí především pro mě samotnou," říká rosnička.

Romana Jákl Vítová s dcerou Sofií
Romana Jákl Vítová s dcerou Sofií

Do Europarku zavítala s dcerou Sofinkou a společně se rozhodly splnit přání Honzíkovi a Michalce, kteří si napsali o MP3 přehrávač a žehličku na vlasy. Na Vánoce se rodina Jáklova už moc těší. "Letos to budou první Vánoce s naší holčičkou, takže se na ně těším dvojnásob. Sice je ještě maličká, ale hodně vnímavá. Už se nemůžu dočkat, až uvidím ta její udivená rozzářená očička."