Módní policie na iDNES.cz!

Módní policie na iDNES.cz!

Hornová, Bendová, Talmanová: těhotenství jim sluší

Letošní zimu se v Česku narodilo nejvíce dětí za dvanáct let a naše celebrity dokazují, že podobné skóre by mohlo mít i nadcházející léto. Podívejme se, do čeho slavné ženy oblékají svá těhotná bříška.
Případ první:

Lenka Hornová(Po rozkliknutí získáte větší formát snímku)

Šaty empírového střihu tvoří v těhotenství základ šatníku a ví to i moderátorka Lenka Hornová. Nerodí přece poprvé:). Tyto jsou hodně jednoduché a Lenka tak mohla dát prostor své kreativitě a opásat si krček extravagantní ozdobou. K tomu letní sandále ve stejné barvě a samozřejmě spokojený úsměv. Těhotenství Lence moc sluší!


Případ druhý:

Alice Bendová (Po rozkliknutí získáte větší formát snímku)

Alice Bendová rovněž zvolila empír, ale v barvách už se tolik nekrotila. Šaty jsou krásné, rozhodně je třeba pochválit skvělý vzor a mašličku nad bříškem. I ty bílé legíny vypadají dobře. Moderní "crocsy" jsou sice pro těhotenské chození vzhledem ke své pohodlnosti jako dělané, ale možná bych popřemýšlela o jiné barvě, když už se dělají asi ve třiceti odstínech.


Případ třetí:

Lucie Talmanová(Po rozkliknutí získáte větší formát snímku)

Tak v tomto modelu Lucie Talmanová nepřipomíná političku ani náhodou. Takto chodí do společnosti dáma. A všimněte si té skvělé práci s doplňky! Střih šatů (jakýpak asi) napovídá, že se malý premiérek narodí brzo, ale když břicho přitahuje až příliš pozornosti, pomůže šikovná šála. V každém případě je vidět, že se Lucie Talmanová v móde vyzná, má ji ráda a ještě raději ji zkouší přímo na sobě. A tak to má být, ať je situace jakákoliv. 

Komu to nejvíc sluší? Hlasujte!

celkem hlasů: 1430

Hlasování skončilo

Čtenáři hlasovali do 0:00 úterý 10. července 2007. Anketa je uzavřena.

Lucie Talmanová
Lucie Talmanová 834
Alice Bendová
Alice Bendová 426
Lenka Hornová
Lenka Hornová 170