Diskuze

Docházejí i volně prodejné léky, lékárny hlásí výpadek Endiaronu proti průjmu

Dočasně nedostupné. Lidé, kteří si chtějí na silný průjem nebo před cestou na dovolenou koupit Endiaron, což je osvědčená střevní dezinfekce, mají smůlu. Na webu největších lékárenských sítí zjistí, že toto volně prodejné léčivo si momentálně objednat nelze.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LB

Takto to prosím dopadne, když se ke korýtkům dostanou amatéři. Bydlím kousek od Polska a světe div se, léků dostatek, levné potraviny i pohonné hmoty, o levných energiích ani nemluvě. Možná by už konečně voliči Pětikolky mohli sundat fialové brýle a začít používat to, co mají na hlavě, tedy přesněji řečeno v hlavě.

2 3
možnosti

Meziroční inflace

Maďarsko 21.5 %

Polsko 13.0 %

Česko 11.1 %

4 1
možnosti
PK

Endiaron už nikde není asi rok, to je fakt nová informace.

2 1
možnosti
JS

Zajímavý názor, loni jsem ho kupoval.

0 0
možnosti
ZB

Co ještě špatného musí udělat fialová vláda, aby konečně vypadla od vesla. Dlouhodobě chybí základní léky a Fiala jen vysílá signály. Všichni z pětikolky někam jezdí, ale výsledky nejsou. Tedy až na spálenou zemi a vysoké náklady.

5 4
možnosti
DB

Tak mi to nějak vychází, že nejenom naši republiku ale i Evropskou unii vedou samí diletanti. A to nejenom poslední dva roky ale už minimálně 10 let. Z rusáků udělali nepřítele, takže není ani ropa ani plyn. Do Číny převedli základní výrobu všeho možného včetně léků (kvůli ekologii) a následně z ní také dělají nepřítele. A najednou se všichni diví, že v Evropě nám schází kde co.

4 6
možnosti
MS

Sorry, ale ti Rusáci ze sebe nepřítele udělali sami.

6 0
možnosti
PD

No co, tak si budeme zase jezdit k sousedům do Polska a Rakouska. Už jsme tam jezdili pro ATB sirupy tak proč ne pro všechny léky že...

0 0
možnosti
JM

J53a60n 70M28a20r25e56š

21. 6. 2023 13:51

Zase kdyby se ty léky vyráběly tady, tak budou dražší. To by byl prskot úplně stejný.

1 1
možnosti
DB

Ale alespoň by byly.

2 0
možnosti
LK

Za chvíli nebude nic, a proč nebude nic? Protože jsme tu nastavili takové podmínky, že se tu nikomu nevyplatí nic vyrábět. Všichni svou výrobu stěhují jinam a nemají povinnost sem nic vozit. Světový trh je obrovský a Evropa v posledních letech je stále více nezajímavá se svou byrokracií. Evropa jde pomalu ale jistě do kopru.

5 1
možnosti

Nevěřím, vždyť ten trumpeta říkal, že všechno bude ok do konce minulého roku, a pak do ledna, do února, do března, do dubna, do května...

2 0
možnosti
MS

No a říkal i do kterého roku ledna, února, března...?

1 0
možnosti
KK

Tak endiaron není od loňského srpna. Sice byl určitý náznak naděje v březnu/dubnu - v některé ze sítí lékáren, ale evidentně výpadek pokračuje a bude do konce roku.

0 0
možnosti
OK

Myslíte u nás, že? V tom je právě ten problém.... Takže zájezdy do Německa a Rakouska. Skvělé.

0 2
možnosti