Diskuze

Vypadá to jako poprava. Klíčem k vraždě v Klánovicích je nemluvně, míní Klíma

Vražda muže a kojence v Klánovickém lese, která zatím zůstává neobjasněná, vyvolává spousty otázek. Mimo jiné proto, že je v českém prostředí tak nezvyklá. „Kdo zabije dítě, samozřejmě normální není. Nemůže to být náhoda,“ říká v rozhovoru pro iDNES.cz novinář Josef Klíma.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MM

Tihle sebestřední lidi vykládají své myšlenkové postupy a svá přání, neberou ohledy na pozůstalé, kteří pak kromě ztráty blízkých musí čelit naprosto uhozeným drbům... A vůbec si nedokážou připustit, že jiní lidi myslí jinak, v jiných vzorcích a motivacích. Naneštěstí je to nepřejde, protože jim chybí schopnost sebereflexe a ponaučení z vlastních chyb.

2 0
možnosti
Foto

Po včerejších událostech jen další důkaz, že podobné spekulace jsou jako věštění z kávové sedliny. Aneb, všechno je úplně jinak.

4 0
možnosti
JF

J41a51n 64F81a44n60t63a

22. 12. 2023 0:19

No Klímo, nic moc dedukce. Spíš nic, než moc.

3 0
možnosti
Foto

A včíl mudruj, Klímo :-)

2 0
možnosti
MP

Pan klíma se plete. Co třeba Antonie Stašková, co třeba máma, co dala dítěti fridex do jogurtu nebo sedtra smrt marie fikáčková, vraždíci kojence v porodnici ?

5 0
možnosti
LR

Ale to jsou natolik vyjimecne případy, že pravděpodobnost, že pachatelem v Klán.lese byla žena, je minimální.

5 0
možnosti
Foto

Logicky bych hledala kdo je asi cílem, kdo je te ́d největší obět a vyjde mi z toho ta manželka. Ta už tu ztratu ponese celý život , takže hledala bych hlavně v jejím okolí . Náhodný střelec by to mohl být jen kdyby to ditě byl zastřeleno náhodou .

3 1
možnosti
LV

L61e16o92š 96V98a32c31e97k

20. 12. 2023 22:00

Vcelku logicka úvaha, pomsta a poprava. Nikdo by nebyl takový magor aby zabil dvou měsíční mimino. Ale na rozdíl od pana Klini bych ženu nevylucoval, pokud by, šlo o akt pomsty. Jinak mi to ale připadá jak nějaká akce drogového kartelu z Latinské Ameriky a profesionálního zabijáka. Každopádně někde se nějaká stopa objeví, nedostal se na to místo úplně bez povšimnutí.

1 1
možnosti
Foto

J93a92n 97J67a85n93u65l42a

20. 12. 2023 20:55

Nikdo nic neví a každý se k tomu vyjadřuje. Ještě čekám kdy se ozve strážník z Kolbenky.

4 2
možnosti
PN

Však v Čr neexistuje km2, na kterém by nebyla alespoň jedna kamera. Lidi mají kamery v autech, na barácích, kamery jsou v ulicích, na křižovatkách....Česko je prošpikované kamerama. Není možné, že přišel a odešel bez povšimnutí, to prostě není možné. Věřím, že to každým dnem praskne.

1 4
možnosti
ZJ

Až do Kyjí dojde v pohodě bez kamer...

3 0
možnosti
LH

Pochopit se to nedá. Každopádně musíme doufat, že to vyšetřuje mjr. Kozák a ne Korejs.

8 0
možnosti