Diskuze

Dobré časy už byly, teď lidé šetří, míní hospodští ve Zlínském kraji

V nedávné minulosti museli mít hospodští kvůli vládním nařízením omezený provoz, nebo úplně zavřeno. Potom zase mohli podávat jídlo a pití jenom hostům, kteří byli očkovaní proti koronaviru. Teď žádná omezení pro restaurace neplatí, přesto mají nižší tržby než dříve.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

J61a41n 65V87i62n34t66r

18. 5. 2022 18:10

Stále platí raději malá hospoda, než velká lopata.

0 0
možnosti
ZV

Prej přibližovat západu.. a slovo "důchod" je v gastru stále sprosté..

0 0
možnosti
BR

tak vážení si uvědomte souvislosti ! sami jste šli proti sobě , chtěli jste zlikvidovat ANO , tak nyní máte to co jste chtěli , a bude následovat pouze zavírání ! i když lidé se prvně nají napijí. ale jak dlouho na to budou mít? kolik nechá nová vláda žít živnostníků, zatím to vynadá že padnou všichni! ekonom Babiš přidal lidem prachy a nastartoval ekonomiku tak jako kdysi Baťa , tato vláda udělala pravý opak všechno utáhla seškrtala , navíc začala rozhazovat po hrstech do válečného konfliktu a emigrantů kde se jim nikdy nic nevrátí!!tak že při volbách používat hlavu a volit ty správné lidi ne blbce bez ekonomického vzdělání!!

2 11
možnosti
JP

Za tak hloupý příspěvek byste zasloužil anti Nobelovou cenu za ekonomii. Jinak v této situaci jsme právě kvůli Babišovi, že neřízeně se zadlužoval, aby si nakoupil své voličské skupiny před volbami, které jsou placeny z veřejných peněz, až jsme se dostali do situace, kdy soukromý sektor a jeho zaměstnanci nejsou schopny tyto výdaje státu zaplatit. To je velmi stručný ale opravdu velmi stručný popis toho, co se dělo. A pokud bychom v tom pokračovali, tak bychom museli brzo vyhlásit bankrot nebo začít škrtat postupně nuly na našich bankovkách.

7 2
možnosti
SJ

tak to jsou velmi pozitivní zprávy, hlavně poslední odstavec.

0 0
možnosti