Diskuze

Policie ruší ve Zlínském kraji služebny, nemá dostatek lidí

Kvůli nedostatku lidí policie ve Zlínském kraji zrušila jednu stanici, další služebnu převádí na nižší úroveň a jedná o tom, zda zůstane v dalších dvou městech.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DP

Bohužel se jedná o výsledek mafiánské doby Koutného s Vaňkem. Spousta lidí odešla a další zůstali pouze z existenčních důvodů. No a samozřejmě zůstali synátoři (příbuzní, kamarádi) výše jmenovaných a dalších kapacit neboli kvalita nevalná...

2 2
možnosti
VB

Statisticky jsme na špici žebříčku v počtu policistů na občana, ale neustále čtu jak nejsou policisté, jestli ona nebude tím, že na každé dva řadové policisty vycházejí v průměru dva nadřízení.

4 0
možnosti
JV

Statistika, statistika. Já jeden měsíc čtu, že máme v Evropě nejvíc v nemocnicích lůžek na 1 000 obyvatel, že máme nejhustší síť obvodních lékařů, že... A za měsíc čtu, že se ruší pohotovosti, na vesnicích nejsou obvoďáci, volní zubaři nejsou ani ve městech, zavírají se oddělení v nemocnicích, protože nejsou lékaři...

0 0
možnosti
Foto

I88v44a67n 81M73a59r91e33k

23. 1. 2019 8:09

No tak to se mají v Květné - Strání nač těšit. ;-(;-(;-(

1 0
možnosti

Kdyby tam přeložili "Topinku", zvládl by to.;-);-)

6 0
možnosti
MM

Pořád mi chybí statistika kolik policistů je v přímém výkonu a kolik jich leští židle v budovách krajských a dřívějších okresních velitelství.

9 0
možnosti