Diskuze

Ukončeme tunel kraje a nastartujme jeho rozvoj, říká lídr Pirátů Karika

Po letošních volbách by Piráti rádi získali vliv na dění v kraji. Strana, která dokázala prorazit v posledních letech do parlamentu a na mnohé radnice, totiž dosud ovlivňovat krajskou politiku nemohla. Lídr Pirátů v Ústeckém kraji Karel Karika věří, že letos se jim to podaří.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

P11e95t70r 58H61a59j19n35ý

25. 9. 2020 8:05

Vážený pane Kariko.Jan Masaryk říkal:Když melou mlýny je mouka,když melou"huby"je hlad.Dejte si na toto pravdivé rčení pozor!Zatím to s vaší stranou vypadá pouze na tu druhou polovinu rčení!!!!!!!!!!!!

3 1
možnosti
VR

Myslí to dobře a je u něj předpoklad, že nebude krást. V dnešní době si musíme vystačit s málem.........

0 1
možnosti
JK

Nad řadou odpovědí Kariky (znám ho osobně) v tomto rozhovoru se musím jen usmívat. Například: "Při setkávání s občany (jsem neustále v ulicích) vidím, že jsme nespadli z višně - že všichni jsou podobně naladěni". Tedy nic proti Pirátům a Karikovi, je to asi lidsky slušný člověk, ale je mi záhadou, když tvrdí, že jsou občané "podobně naladění", čím je může asi tak jako lídr kandidátky na těchto setkáních "krmit"? No... Sice vloni obdržel cenu Františka Kriegla udělovanou Chartou 77 za boj za práva Romů, bezdomovců a sociálně vyloučených, ale vůbec si nejsem jist, že by takovéto zásluhy měly být zásadní kvalifikací k šéfování kandidátky v tak složitém kraji jako je Ústecký. Mne spíše utkvěl v paměti v souvislosti s Karikou, tehdejším místostarostou městského obvodu v Ústí nad Labem, slib, o kterém informovala v roce 2015 MF DNES, kde občanům Ústí sděloval, jak "zuboženou, vybydlenou a obávanou čtvrť Předlice chce do čtyř let proměnit v rekreační oblast. Bydleli by v ní návštěvníci nového jezera Milada, které vzniklo zatopením uhelného lomu“ (Zdroj: https://www.idnes.cz/usti/zpravy/rekreacni-oblast-jezera-milada-ze-ctvrti-predlice-v-usti-nad-labem.A150302_2143863_usti-zpravy_alh). Podtrhuji: do čtyř let!! Jděte se tam každý podívat, jak se plní sliby... Je skoro konec roku 2020 a Předlice jsou stále jako po bombardování! Tak takovýmto slibům Pirátů a Kariky věřit, ať si odpoví každý sám. Nebo - to jen tak pro zajímavost. Každý den chodím se psem na procházku okolo poutače ke krajským volbám s Karikou: prý "Rozvoj místo tunelů". A když mají Piráti takovéto poutače, to jim skutečně vůbec nevadí, že mají v jednom takovém "tunelu" v Ústí nad Labem své sídlo:-)?

6 2
možnosti
IL

Vy ale zapominate říci druhou část, tedy, že strana, za níž byl pan Karel Karika zvolen, vyhrála volby. Přesto nedostala příležitost. "Mocní" tohoto města (i šedé eminence, všichni víme, že?) se raději domluvili napříč stranami!!! proti tomuto vítěznému uskupení. Nemanipulujte prosím s těmi, kteří mají kratší paměť.

0 1
možnosti