(ilustrační snímek)

(ilustrační snímek) | foto: Petr Novotný, MAFRA

Chodec našel v Teplicích mrtvou ženu, podle policie zemřela cizí vinou

  • 6
Mrtvolu ženy nalezl ráno náhodný chodec v Nákladní ulici v Teplicích. Podle prvotních výsledků vyšetřování žena zemřela cizím zaviněním. Co přesně se jí stalo, určí až nařízená soudní pitva.

„Totožnost neznámé mrtvé ženy ověřujeme. Po pachateli násilného činu pátráme,“ řekla iDNES.cz krajská policejní mluvčí Alena Bartošová. 

Policisté odmítli upřesnit čas a místo nálezu i přibližný věk ženy. Uvedli pouze, že lokalita, kde svědek mrtvou našel, je veřejnosti běžně přístupná.

Tělo ohledal přivolaný patolog. Přesnou příčinu úmrtí ženy objasní pitva.

Místo, kde se mrtvola našla, i blízké okolí prohledávali kriminalisté. Je to lokalita, kde se často pohybují prostitutky.

Policie vyzývá případné svědky, kteří se pohybovali v okolí Nákladní ulice a všimli si něčeho podezřelého, aby se přihlásili na linku 158 nebo na kterékoli policejní služebně. Kriminalisty zajímá doba od úterní zhruba 19. hodiny do dnešních ranních hodin, přibližně do 6:45.

„Také žádáme řidiče, kteří v uvedenou dobu projížděli ulicí Nákladní a mají vozidlo vybavené funkčním kamerovým zařízením, aby policistům poskytli záznam,“ dodala Bartošová. 

Mrtvá žena ležela v Nákladní ulici, která je dlouhá zhruba kilometr. Přesné místo nálezu zatím policie nesdělila.

Mrtvá žena ležela v Nákladní ulici, která je dlouhá zhruba kilometr. Přesné místo nálezu zatím policie nesdělila.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz