Diskuze

Krajský soud řeší, zda se v Ústí nad Labem kupovaly volební hlasy

Krajský soud se začal zabývat trojím napadením voleb v Ústí nad Labem. Stížnosti se týkaly hlasování do ústeckého zastupitelstva, centrálního obvodu a čtvrti Neštěmice. Podaly je TOP 09, STAN a KDU-ČSL, které při komunálních volbách kandidovaly společně a neúspěšně, kvůli údajnému kupování hlasů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Jak je v článku uvedeno, tak prý "na facebookovém profilu ANO se nyní objevila informace, že se jeho zastupitelský klub jednohlasně vyslovil právě pro koalici ANO, UFO, s ODS a PRO Zdraví a Sport".

Tak to tedy potěš pánbůh, to se máme jako Ústečané nadále na co těšit. Jedna partička lepší než druhá. Na šéfa ANO Nedvědického, potencionálního kandidáta na primátora, se objevily ve veřejném prostoru informace o čachrech s pozemky - https://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/1142743803-reporteri-ct/209452801240033/obsah/86494-milionar-z-krupky - i když to prý není trestný čin, u Madarova UFO zase policie a soud řeší, zda-li právě toto hnutí nebylo tím, kdo "údajně nakupoval hlasy voličů", co se týká ODS, tak tato povedená partička díky své minulosti, jak rozdávala svým kamarádům majetek Ústečanů, zadávala neprůhledné a značně předražené (zejména) stavební zakázky, která zároveň za svého působení v Ústí, když byla u lizu, tak zadlužila Ústí 1,5 miliardou (kterou má město splácet až někde do roku 2032), tak ta nestojí za komentář vůbec...Toto si fakt snad jako Ústečané nezasloužíme!

2 0
možnosti