- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Číňané respektují pouze to, co nedokáží imitovat-obvykle výrobky potravinářského průmyslu, ale např. také jedinečnou rukodělnou výrobu z tuzemských surovin (křišťál, české sklo, bižuterie nebo turnovské stříbro s vltavíny nebo granáty). Až začnou skupovat vařené české pivo, pak teprve bude legrace.
Číňani že by měli problémy se zažíváním? Po těch dobrotách, co baští? To se mi nechce věřit. Ani že by pili nějakou vodu z Evropy, když mají vlastní skvělou medicínu. Aspoň podle Tvrdíka :-p
Nedaleko se nacházel pivovar Sedlec kde vařili "vyhlášené" mostecké pivo. Mělo stejné účinky jako ta zmiňovaná voda.
No to teda nevím ..on je prý pan manager trochu ujetej no....Von by tady chtěl otevřít i jakousi pseudo VŠ v Bílině!!!!!u lázní!!!!!jakousi lázeňskou či co....je to bojovník no
Terezko,Ty jsi ůplně mimo mísu.Prostuduj si trochu dějiny Bilinky a její věhlas ve světě,už 350 let.
Hodně ubyla na krámech i jejich tradiční Bílinská kyselka a to zdražila z cca 15 (před několika léty) na současných 24-25 Kč. Asi také Číňani. To to neumí doma okopírovat?
To je pravda. Pár týdnů/měsíců nebyla. Teď jsem ale třeba v třebíčském Albertu viděl opět plný regál. Ale stejné to bylo s Vincentkou. Spíš není místní poptávka. Škoda.
Číňani platí majlant za každý humus, třeba drcený nosorožčí roh nebo kosti z tygra.
Ten článek by se shrnout ve smyslu - přání otcem myšlenky :-)
Nevěděla jsem, že i Čína má svého Járu Cimrmana.