Diskuze

Na dálnici D8 na Litoměřicku havaroval motorkář. Na místě zemřel

Na dálnici D8 na Litoměřicku ve směru na Prahu v sobotu havaroval motorkář. Utrpěl velmi těžká zranění, kterým na místě podlehl. Řekl to mluvčí záchranné služby Ústeckého kraje Prokop Voleník.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Agresivita na motorce je návyková, ale o příčinách se tady nic nepíše. Tyhle články jsou k ničemu. V podstatě ani není o čem diskutovat.

0 0
možnosti
Foto

Zkuste si ten sjezd na Doksany projet, a hned zjistíte, kde je problém.

0 0
možnosti
Foto

Dost zákeřně řešený sjezd, tedy ve směru od Lovosic. Musí se tam dost brzdit, ač to zprvu tak nevypadá, a to i při dodržení předepsané rychlosti. Pro motorkáře rozhodně nebezpečná nástraha.

0 0
možnosti
HJ

Zajímavý koníček tohle bezduché ježdění z místa A do místa A. Dřív se jezdilo na motorkách do obchodů a hlavně do zaměstnání, byl to regulérní dopravní prostředek s nějakým smyslem a opravdovým využitím. Dnešní "projížďky" jsou jen čekáním na to, až mě nějaký důchodce přehlídne a nedá přednost. Další zbytečně ztracený život, ikdyž fanaticos mi tady zase budou vysvětlovat, jak zemřel určitě šťastný při věci, kterou miloval.

5 1
možnosti
JM

J45a22n 57M12a14r70t25i50n

3. 7. 2021 21:20

vy auto nejazdite na vylety? ani na bicykli, s tym tiez jazdite len do obchodu?

0 0
možnosti
EG

škoda života. Motorkáři jsou nejodvážnější a nejméně chránění a tím nejčastější oběti. Proč jezdí po dálnici, kde jezdím nerada i autem.

1 4
možnosti
Foto

Proč.... Protože ten pocit, když se drží řídítek a sviští 130 - 150 kilometrů... :-) Je to adrenalin. Bývaly časy před čtyřiceti lety, kdy jsem měl taky poděděnou Jawu a rád jsem se jezdil jenom "projet". Ale blbě se to vysvětluje někomu, kdo si to alespoň jednou nevyzkoušel. V autě je to jiné, ale taky když mám možnost volby, tak jedu po dálnici i když se mi třeba cesta o třicet kiláků prodlouží (samozřejmě si dávám pozor na denní a týdenní dobu :-) ). Jen pro ten pocit z jízdy.

0 0
možnosti
JK

Je to těžká věc, já jsem ho tam neposílal.

0 0
možnosti