Ilustrační snímek

Ilustrační snímek | foto: Otto Ballon Mierny, MAFRA

Na D8 se srazila dodávka s kamionem. U Roudnice se jezdilo jedním pruhem

  • 0
Provoz na dálnici D8 ve směru z Ústí nad Labem na Prahu zkomplikovala nehoda na 25. kilometru za sjezdem na Roudnici nad Labem. V noci se tam střetly nákladní automobil a dodávka s vlekem. V místě se projíždělo jedním pruhem. V 9 hodin ráno už byla silnice průjezdná.

„Nehoda se stala krátce před 02:30, došlo ke zranění čtyř osob. Dálnice byla po nějakou dobu uzavřená, nyní je průjezdná levým jízdním pruhem,“ uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

Na místě se mezi 29. a 25 kilometrem tvořila kolona. Po 9 ráno byla silnice už plně průjezdná, tedy téměř po sedmi hodinách od jejího uzavření. Vyplývá to z webu Dopravní info.

„Jedna osoba utrpěla vážně zranění a byla vrtulníkem letecké záchranné služby transportována do jednoho z pražských traumacenter, další dvě osoby utrpěly lehká zranění,“ uvedl mluvčí krajské záchranné služby Prokop Voleník.

Okolnosti a příčinu nehody policisté prošetřují.

Nehoda se stala na 25. kilometru dálnice D8.

Nehoda se stala na 25. kilometru dálnice D8.

Mapy poskytuje © SHOCart a přispěvatelé OpenStreetMap. Společnost SHOCart je tradiční vydavatel turistických a cykloturistických map a atlasů. Více na www.shocart.cz

,