Diskuze

Na Teplicku mají vyrůst další obří haly, místní se bojí nárůstu dopravy

Další čtyři železobetonové skladovací a výrobní haly mají do roku 2022 stát nedaleko obcí Modlany a Srbice na Teplicku. Plánuje je tu postavit firma CTP Invest, která už v průmyslové zóně Krupka III provozuje CTPark. Lidé z okolí s obávají mimo jiné zvýšené dopravy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VM

V54í55t 16M38r84h44a73l

23. 9. 2019 21:47

To už je hotová epidemie, tyhle haly. Na ty sliby, jak budou dostávat místní lidé práci, jsem už doslova alergický, jak na ty samotné haly.

Jen tak pro příklad: Nebudu raději přesněji specifikovat, ale v jedné z nejnovějších expedičních hal v Ústeckém kraji, kde naslibovali místním práci, začali propouštět kmenové zaměstnance a ne zrovna v malém počtu a místo nich nasazují agenturní zaměstnance hlavně z řad Ukrajinců apod.

Tak kdepak máme dodržené ty sliby o zaměstnání domácích, no? V háji (napsal bych to trochu expresivněji, však víte, jak, že?)

Domácí lidé z toho nic nemají, tyhle monstra jsou jen výdělečným artiklem zahraničních firem, pro které jsou stavěny. A nebýt daňových úlev od státu, tyhle firmy by se tu ani nezastavily. Je to jen jeden velký hnus a podvod na lidi.

2 0
možnosti
VK

Obří plocha zabraná jednopatrovou halou jako výraz naprosté neúcty k přírodě. Onehdá mě překvapil výrobní závod vlaků. Tři patra a vagóny mezi nimi putují výtahem. Proč si asi nevybetonovali přilehlé pole? Švýcaři asi vidí o trošku dál, než my.

5 0
možnosti
JN

to je taky slušnej mor tyhle kvádry...komu to prospěje, místní nezaměstnaní už se třesou?

4 0
možnosti
MZ

Místní se bojí...

Tak boj proti suchu se bez budování skladovacích hal, asfaltování ploch a nárůstu dopravy vyhrát. Někdo by jim to měl vysvětlit. (pi)

3 0
možnosti
ML

V době téměř nulové nezaměstnanosti rostou další haly pro nekvalifikované dělníky a cizince, místo aby vznikalo něco s přidanou hodnotou.

4 0
možnosti
MG

M53a42r16e89k 34G51a41j44d58a

23. 9. 2019 13:49

Takové stavby mají mít povinnou vlečku a povinost vozit většinu nákladu po železnici, těch pár dnů navíc ve vagonu většinu zboží nezkazí.

9 0
možnosti
JN

případně mají vznikat tam, kde z toho aspoň místní mají nějaký prospěch

0 0
možnosti