Diskuze

Liberecké volejbalistky vyhrály Český pohár, ve finále porazily KP Brno

Volejbalistky Dukly Liberec poprvé vyhrály Český pohár. Ve finále v Kutné Hoře porazily Královo Pole Brno 3:0 na sety a připravily ho o šanci na třetí trofej za sebou. Po vyrovnané první sadě, kterou vyhrály 25:23, Severočešky na kurtu dominovaly. Další sety získaly v poměru 25:18 a 25:11. Třetí skončil pražský Olymp, který v duelu o bronz ztratil vedení 2:0, ale pak v tiebreaku udolal Ostravu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RH

R69a66d24e64k 45H60r20u58b54ý

12. 2. 2024 22:44

Pro KP v podstatě výhra. Mají úzký kádr a každý evropský pohár je nesmírně vyčerpává.

0 0
možnosti
RM

Např. proti Olomouci je to široký kádr. Hanačkám v posledním zápase se Šelmami onemocněly dvě hráčky a zápas hrály v 6 lidech. Bez libera, které hrálo na účku.

0 0
možnosti
RM

Dukla byla i přes vyrovnaný první set jednoznačně lepší. Nahrávačka Dukly Taira tvořila hru, Kateřina Pelikánová s KP se o to pouze snažila. Dukle se vrátila po delší pauze smečařka Herdová a bylo to na úderné síle Dukly vidět.

V zápase o třetí místo Olymp pohodlně vedl 2:0 na sety. Ve třetím se obě družstva přetahovala o vedení až do toho vstoupil trenér Olympu Mitáč a vystřídal Šmídovou na nahrávce za 19letou Vlčkovou. Olymp třetí set prohrál a následně i ten čtvrtý. Trenér dál držel na nahrávce svoji lajnu a pokud by Olymp nakonec prohrál, měl by si trenér Mitáč nafackovat. Nakonec se neopakovala situace z předchozích let a děvčata z Olympu brala podle mě zaslouženě bronz.

Oba zápasy jsem viděl, přiznám, že ten o bronz se mi líbil o něco víc.

0 1
možnosti