Diskuze

Házenkářské finále? To je poutavé drama!

Házenkáři se drželi kolem ramen, poskakovali a zdravili se s diváky. Allrisk Praha se v interligovém finále vybičoval k heroickému výkonu a v bouřlivé atmosféře porazil favority z Karviné (21:20). Oslavy měl v režii strůjce úspěchu brankář Petr Štochl. "Jsme srdcaři a vydřeli další šanci," řekl hrdina večera.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

darek2

12. 5. 2004 18:23
Kouskování hry
Ale no tak přátelé, kde to žijete? Vy si myslíte, že se jakýkoliv vrcholový sport hraje kvůli tomu, aby se líbil? Už asi 20 let zdaleka ne. Příklady? Například hokejová Slavia - Růžička je mistr taktik, ať se to někomu líbí nebo ne, dovedl tým dvakrát do finále a koukat se na to TAKY nedá. Ale prostě to funguje a není to proti pravidlům, tak nad čím hořekujete? Další příklad? Fotbalová Sparta v zakládní části Ligy mistrů, aneb betonáři všech zemí spojte se! Ale taky to fungovalo a Sparta postoupila. Prostě si už všichni musíme uvědomit, že se sport nehraje pro krásu, ale pro to, aby se vyhrávalo. Je to takticky hodně svázaný, ale myslím, že to není na škodu. Karviná musí systém co Pauza svému týmu naordinoval přijmout. Pokud se tak nestane, nevyhraje, i kdyby hrala hezci hazenou. Mimochodem Pauza na to kolik mu je je fakt mistr taktik, ale to jen tak na okraj....
0 0
možnosti

koslok

12. 5. 2004 17:46
HCB Mistrem
Jsem z Karviné a Fandím Karviné to je pochopitelné, ale jak píšete a také z toho co jsem zaslechl, atd.. Myslím si že když už se řeší fotbalová korupční aféra tak by se PČR mohla podívat i do zákulisí české interligy házené. No a co se týče Allrisku, bezpochyby mají kvalitní mužstvo i když vyřazení Frýdku se mi zdálo jaksi pofidérní, ale už je to minulost a tu nechme být. Ale musím říct jednu kritiku na účet družstva Allrisku a už to tu i někde zaznělo, jejich kouskování hry, zbytečné zdržování a jiné věci podle mě do špičkové házené nepatří a jak hráči tak vedení Pražského mužstva by se měli zamyslet mad tím jak hrajou a vedou své družstvo. No ale každopádně ať vyhraje ten lepší... Baník do toho !!!  
0 0
možnosti

celluk

12. 5. 2004 10:54
Finále
Jsem z jihu Čech a bylo by mi úplně jedno,kdo finále vyhraje. Ale jelikož za Allrisk hraje ten zákeřňák(sprostý slova nechce počítač vzít) budu držet všechny palce Karviné.  
0 0
možnosti

celluk

12. 5. 2004 12:21
Re: doplněno
Nějak mi vypadlo jméno tohoto "sympatického" hráče. Je to samozřejmě Brabec.
0 0
možnosti

dan178

12. 5. 2004 8:39
doplnění
Nedopsal jsem "je majitel klubu"  za "opeří"
0 0
možnosti

dan178

12. 5. 2004 8:37
Prosil bych rovný zápas, nic víc....
No nevím, co prospěje české házené vítězství Allrisku, žádná péče o mládež, antiházená z níž bolí oči a jen tirozhodčí tak dokonale "diplomaticky zpracovaní", že z toho bolí oči ještě víc a k tomu i srdce. Vypadá to na to, že úspěch Allrisku(1 n. 2 místo) bude i jeho labutí písní.  O prodeji do Brna si už štěbetají vrabci i v Karviné. Že to není místo házené zaslíbené a má minimum movitých sponzorů, co stejně polkne basket a odbíjená, je jasné... Na LM mít nebudou, ani finančně ani zejména hráčsky . Jediný, kdo se opeří Tak se už hergot činovníci svazu, alespoň jednou  vzpamatujte, a zařiďte alespoň, ať opravdu vyhraje ten lepší, ať se prostě hraje rovný zápas. Pak mě  bude opravdu jedno, jestli to je Allrisk nebo HCB, ale ať z dnešního rozhodujícho zápasu odejdu z pocitem, že to není tak velký  hnůj jako je zřejmě náš fotbal a že si z nás troubů fandů a hlavně sponzorů zase někdo nedělá vola....  
 
0 0
možnosti

darek2

12. 5. 2004 18:37
Re:
Souhlas, akorát si dovolím polemizovat s tím, že se v Allrisku SAMOZŘEJMĚ nebude hrát LM. I kdyby tým pokračoval (nic ještě není definitivní), ZCELA určitě by LM nehrál, tak jako ji nehrál ani loni, kdy mu to rovněž bylo nabídnuto (stejně tak odmítli i SKP a Dukla). Loni tedy ligu, ve ktere hraji MISTRI hralo 4 muzstvo v CR (Mimochodem kdo loni v boji o 3 místo Karvinou porazil? ). Problém není v hráčích, ale v penězích. Základní část LM je totiž více než prodělečná, cestovat letadlem kamsi do vzdálených východů atd. a může si to dovolit mužstvo, které má dostatek financí. A navíc rozdíl mezi úrovní ligy na západě a tady je OBROVSKÝ, takže si nedělejme naděje, že by kdokoliv to bude za Čechy hrát postoupil ze základní skupiny. A zkušenosti, které tak hráči získají? K čemu? Účast v Play-off v HIL je prakticky jistá, tak proč se zbytečně stresovat, že?
0 0
možnosti

madry

12. 5. 2004 7:09
to je mančaft..
To co ovšem Allrisk předvádí není házená ale volný styl!
Kouskování hry,polehávání,schválně se o přestávce sprchují v dresech a při každém zákroku upadnou na palubovku,zase přerušení,vytírání a takhle stále dokola až soupeře vyvedou z rytmu,pak trošku přitlačí rozhodčí  a je to.Pane Pauzo, vy nejste srdcaři, vy jste hrobaři české házené!
0 0
možnosti

macekx

12. 5. 2004 14:07
Re:
milý fanoušku, mám pocit, že tvůj projev má velkou vypovídací schopnost. Že by Karviná?? Držím Allrisku palce, myslím, že i na stříbro by mohli být pyšní.
0 0
možnosti

FrancisBegbie

11. 5. 2004 16:35
KARVINá DO TOHO !!!
Je až neuvěřitelné,že Karviná i po odchodu prakticky všech největších opor stále hraje o titul.Ale Karviná je momentálně házenkařské město,sleduje ho tam hodně lidí,protože fotbalová liga je nenávratně pryč.Mužsvo.které spadlo z ligy někdy před pěti lety,svůj pád zastavilo až v páté nejvyšší soutěži...Svině Dadok z Kolderem si nahrabali a nechali Karvinou zmizet z fotbalové mapy...No nic,tak aspoň tu házenou by kluci karvinští mohli vyhrát
0 0
možnosti

darek2

12. 5. 2004 10:38
Re:
S tímto příspěvkem naprosto souhlasím, ať klidně vyhrajou, maj 1000x lepší atmošku než my tady v Praze. Zasloužili by si to. Nechť vyhraje ten lepší.
0 0
možnosti

Olaf_adw

11. 5. 2004 16:03
No jasne
Alrlrsk senzačně vyřadil FM... Jestli se v české fotbalové lize řeší korupční aférky, mohli by se podívat i do házené.... FM suverénně lepší, dva výsledky rozdílu třídy to říkaly jasně. Pak pan rozhodčí nařizoval sedmičky jako na běžícím páse a když je náhodou super skvělí střelice Allrisku nedali, tak se opakovaly. No paráda, ne? A dvacet vteřit před koncem pohřbil FM pán rozhodčí obhájce úplně. Takže Allrisk - jste opravdu skvělí.
0 0
možnosti

darek2

12. 5. 2004 10:34
Re:
Svádět vinu na rozhodčí je strašně jednoduché, to by dokázal každý. Nemyslím si, že by rozhodčí v kterémkoliv zápase Allrisku nadržovali, naopak se mi zdá, že byli neutrální. Což takhle přiznat, že si to Frýdek prohrál sám? Za stavu 2:1 měl dvě šance rozhonout, ale nerozhodl, tak o čem je řeč? Myslím, že Allrisk nemá extra kvalitní hráče (až na Trávníčka, Štochla a možná ještě několik dalších), ale hraje srdcem a nevzdáj to. A jinak - viděl jsem oba zápasy Allrisku doma a hodně mě zklamal výkon hlavně Brůny. Už asi myslí na to zahraničí. A Štochl ten zbytek vychytal. Stejnou rétoriku bych mohl použít i pro druhé semi. Nebyla Dukla jasným favoritem? Jak je možné, že prohrála s mladíčkama z Karviný? Nebo Karviná je dobrá jenom kvůli tomu, že tam má Kekrta a že X krát vyhrála titul? Probuďte se lidi, vždyť i náš hokejovej tým na MS byl plnej hvězd, ale PROSTĚ nevyhrál. Tak už to ve sportu chodí... Někdy holt favorit nevyhrává. A nedávejme to hned za vinu rozhočímu. To je fakt moc jednoduchý.
0 0
možnosti

mdz

11. 5. 2004 15:54
Prvnní!!!
0 0
možnosti

macekx

12. 5. 2004 14:12
Re:
ALLRISK!!!!!!!
0 0
možnosti
  • Nejčtenější

Hokej

Česko - Finsko 1:0N. Drama s vítězným koncem, skvělý výkon předvedl Dostál

10. května 2024  22:56,  aktualizováno  23:24

Česká reprezentace má za sebou první vystoupení na domácím mistrovství světa v hokeji. Svěřenci...

Hokej

Norsko - Česko 3:6. Divoký obrat řídil jubilant Červenka, rozhodl šťastný gól

11. května 2024  18:55,  aktualizováno  23:40

Pořádně se nadřeli. Čeští hokejisté ale po těžkém výpadku v zápase s Norskem zabrali, umazali...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Hokej

Program a výsledky MS v hokeji 2024: Češi mají dvě výhry, čekají je Švýcaři

29. května 2023  10:42,  aktualizováno  11.5 22:47

Česká hokejová reprezentace zahájila domácí turnaj vítězstvími nad Finskem a Norskem. V pondělí od...

Hokej

Překvapení v nominaci. Z Rulíkova týmu pro MS vypadli Nosek, Vrána či Ticháček

5. května 2024  20:46,  aktualizováno  21:38

Dlouho očekávaný jmenný výčet zazněl. Trenér české hokejové reprezentace Radim Rulík představil...

{NADPIS reklamního článku dlouhý přes dva řádky}

{POPISEK reklamního článku, také dlouhý přes dva a možná dokonce až tři řádky, končící na tři tečky...}

Hokej

Zbabělé, je jako neřízená střela. Finové tepou Gudase, atmosféru naopak chválí

11. května 2024  10:29

Ví se o něm, že hraje na hraně pravidel. Občas si počíná i lehce za ní. Radko Gudas je zkrátka na...

Cyklistika

Chceme, abys vyhrál etapu. Pogačar „pouze“ plnil přání kolegů a Hirt oslňoval

12. května 2024  9:23

Během osmé etapy Gira d’Italia přijížděli k Tadeji Pogačarovi jeho soupeři a ptali se: „Proč...

Fotbal

Kudy do finále? Budeme hrát naši hru, říká hradecký obránce Horák

12. května 2024

Nejdříve se v posledním kole základní části vrátil v zápase s pražskou Slavií do základní sestavy....

Fotbal

Slávista Holeš: Sparta je v komfortní pozici, ale ještě hotovo není

12. května 2024  8:59

Během derby se vedle něj ve středu obrany vystřídali dva spoluhráči. Sám si v závěru propínal...

Basket

Mitchellův skvělý výkon na Boston nestačil. Dallas opět zvítězil

12. května 2024  8:27

Basketbalisté Bostonu se vzpamatovali z minulé vysoké porážky od Clevelandu a v hale Cavaliers...