Tereza Brantlová se vrátila na palubovku karlovarské haly v dresu VŠ Praha.

Tereza Brantlová se vrátila na palubovku karlovarské haly v dresu VŠ Praha. | foto: Martin Stolař, MAFRA

Basketbalistka Brantlová se vrátila do Varů, jenže v dresu soupeře

  • 0
Po roce a šesti dnech se vrátila basketbalistka Tereza Brantlová na palubovku haly v Tuhnicích, tentokrát jako soupeřka. Kraslická rodačka odehrála loni za Lokomotivu deset zápasů, ale teď přispěla k ostudné porážce Lokomotivy s VŠ Praha.

"Brala jsem to jako každý zápas, nepřipouštěla jsem si, že by to byla pro mě nějaká speciální událost," řekla Brantlová.

Mladé spoluhráčky z VŠ Praha táhla v Karlových Varech k překvapivé výhře. "Chtěla bych holky pochválit, bojovaly od první chvíle. Konečně jsme v obraně hrály, co jsme měly, přestože nějaké chyby byly na doskocích. Vyhrály jsme obranou," tvrdila Brantlová.

Sama žádnou zvláštní motivaci neměla, ale tým ano. "Věřili jsme, že v Karlových Varech můžeme vyhrát, jsem ráda, že se to povedlo ukázat i na hřišti," dodala basketbalová světoběžnice.

Brantlová si vyzkoušela nejvyšší soutěže v Maďarsku (DKSK Miškolc), Rusku (Šelena-ETK Krasnojarsk), Švýcarsku (BCF Elfic Fribourg Basket) a naposledy ve Španělsku (La Seu D´Urgell).

V nejbližší době žádné zahraniční angažmá neplánuje. "Ve VŠ Praha budu hrát do konce sezony," prohlašuje rezolutně Brantlová.


Sport v roce 2024

4. - 26. 5. Cyklistické Giro d´Italia
10. - 26. 5. MS v hokeji, Praha a Ostrava
26. 5. - 8. 6. Tenisové Roland Garros, Paříž