Očistěného a vykuchaného kapra naporcujeme, pokapeme citrónem, osolíme a posypeme kmínem. Obalíme v hladké mouce a vkládáme na pánev do rozehřátého másla s olejem. Smažíme po obou stranách dozlatova.
Ryba pečená na másle
Od kapra po tuňáka. Ryby jsou na srdce i nervy, ale hlavně vám budou chutnat
Naše babičky říkávaly: Kdo jí ryby v každém čase, ten je zdráv a štíhlý v pase. A něco na tom...
Od kapra po tuňáka. Ryby jsou na srdce i nervy, ale hlavně vám budou chutnat
Naše babičky říkávaly: Kdo jí ryby v každém čase, ten je zdráv a štíhlý v pase. A něco na tom...
Brownies se semínky z granátového jablka
Střední
60 min
Jeden z nejlepších čokoládových dezertů, jehož původ sahá do Ameriky.
Akční letáky
Prohlédněte si akční letáky všech obchodů hezky na jednom místě!