Diskuze

Parádní květnová grilovačka. Burger, karbanátky, kuře i špíz s vůní Asie

Co je na jarním a předletním počasí nejkrásnější? Že můžeme vařit i jíst venku. Stačí jen vytáhnout na balkon či terasu gril a hodit na oheň kousek dobře ochuceného masa. Vyzkoušejte tyto jednoduché, ale vymazlené recepty, které přijdou vhod v poledne i na sklonku dne.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Chvíle požitku = léta utrpení.

0 0
možnosti

Vypadá to dobře. Aspoň mam tip na oběd. :-)

0 0
možnosti

Kuře s vůni Asie na pivu? Hmm to mi nějak nejde dohromady!

0 0
možnosti

Mně nejde dohromady šlehačka na svíčkové.

2 0
možnosti

Maso v burgru s tloušťkou 0,5 centimetru? :-D

3 0
možnosti