Diskuze

Hledá se kontrolor Nuselského mostu, silničáři vypsali tendr za sedm milionů

Pražská Technická správa komunikací (TSK) hledá ve výběrovém řízení firmu, která bude v následujících deseti letech sledovat a kontrolovat Nuselský most. Odhadované náklady jsou 7,3 milionu korun bez DPH, přesná částka ale vzejde až z výsledku tendru. Vítěz bude dlouhodobě sledovat pohyby mostu, monitorovat dynamické odezvy nebo průměrné teploty.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TH

V případě nutnosti uzavření Nuselského mostu by to znamenalo komplikace při cestování a náhradní tramvajová doprava linka xC PANKRÁC - Pražského povstání - Náměstí bratří Synků - I.P. Pavlova - MUZEUM (A), přičemž by mohla existovat posilová linka 36 VOZOVNA PANKRÁC - Pražského povstání - I.P. Pavlova - Náměstí Míru (A) - Vinohradská vodárna - Flora (A) - Olšanské náměstí - HLAVNÍ NÁDRAŽÍ (C/S) / Masarykovo nádraží (B/S) - BÍLÁ LABUŤ.

0 0
možnosti
VH

V případě uzavření mostu by došlo k vyhrazení pruhu pro autobusy na magistrále a náhradní dopravě z Pankráce k Muzeu, protože tramvaje na to kapacitně nemají šanci. A k totálnímu kolapsu automobilové dopravy, což je ovšem setrvalý stav.

0 0
možnosti