Předchozí ročník Miss Agro 2022. Královnou krásy se stala Tereza Chaloupková a...

Předchozí ročník Miss Agro 2022. Královnou krásy se stala Tereza Chaloupková a silákem roku Petr Jánský. (17. května 2022) | foto: Archiv ČZU

Zemědělka si v Suchdole zvolí svou miss, divákům zahrají třeba Chinaski

  • 4
Česká zemědělská univerzita si příští úterý zvolí svou miss. Akce se uskuteční v rámci jednodenního festivalu, v rámci jehož programu vystoupí například český rapper Marpo nebo také populární skupina Chinaski. Vstup na akci je zcela zdarma.

Hudební festival a s ní spojená volba Miss Agro 2023 začne odpoledne ve 14 hodin v areálu České zemědělské univerzity v Praze na Suchdole. Organizátoři se chlubí „nejlepší lineupem v historii této akce“.

Celkový program letošního 23. ročníku na sociálních sítích odtajnili organizátoři až během posledních týdnů. Na hlavní stagi zahrají velká jména jako Jamaron a Marpo & TroubleGang.

„Ale těšit se můžete hlavně na legendární Chinaski,“ říká manažer projektu Martin Liška. „A to navíc zcela zdarma.“

Pro návštěvníky bude připravena také speciální Red Bull Saurus stage, kde se o kulturní zážitek postará DJ Zeekee, DJ Pomo nebo DJ Roxtar.

„V mezičasech hudebních vystoupení se světla reflektorů zaměří na finalistky Miss Agro 2023, které budou bojovat o korunku královny krásy ČZU v několika disciplínách,“ uvádí Liška. „Rozhodneme také o jejich ‚protějšku na trůnu‘, o Strong Manovi ČZU, kde se muži utkají o titul toho nejsilnějšího na univerzitě.“

Vyhlášení celé soutěže se uskuteční ve 20 hodin na hlavní stagi. Medailonky všech finalistek, včetně krátkých rozhovorů s každou z nich, si můžete prohlédnout na stránkách festivalu. Loňskou královnou krásy se stala Tereza Chaloupková.

Po skončení celé akce je naplánovaná afterparty v Klubu C. Ovšem na tuto akci už budou potřebné vstupenky zakoupené v předprodeji v ČZU Shopu.

Miss Agro, oficiální soutěž krásy pražské ČZU, se poprvé uskutečnila už v roce 1999 a tudíž má na univerzitě už svou dlouholetou tradici. „Od prvního ročníku prošla soutěž velkým vývojem až k dnešní podobě jednoho z největších open air festivalů v Praze,“ říká Liška.