(ilustrační snímek)

(ilustrační snímek) | foto: Radek Cihla, MAFRA

Kvůli zločinu na dítěti hledá policie muže z kamer, o případu nadále mlčí

  • 26
Policisté nadále vyšetřují zločin v Ostravě, jehož obětí se stalo dítě. Vyšetřovatelé neuvolnili detailnější informace k případu, podle místních ale kdosi v městské části Fifejdy znásilnil osmiletou dívku.

Oficiální informace policie k případu jsou vzhledem k věku oběti velmi kusé. Trestný čin se odehrál v neděli 22. července a jeho obětí se stalo dítě.  „V současnosti nelze poskytnout detailnější informace,“ uvedla mluvčí Gabriela

Policisté v minulých dnech vyslechli svědky, ohledali místo a pracují na objasnění skutku.

Na sociálních sítích se od neděle šíří mezi lidmi zvěsti, že v městské části Fifejdy někdo znásilnil osmiletou dívku. „Policie prohledává okolí pivovaru. Agresor měl údajně tmavé vlasy a vousy,“ napsal na Facebooku Marek P. Další diskutující uvedla, že se čin odehrál okolo čtvrté odpoledne.

Podle zjištění televize Polar byla osmiletá dívka zneužita, když se vracela domů od kamarádky. Neznámý muž ji oslovil s tím, aby mu ukázala cestu k obchodu. Po chvíli ji pevně chytil za ruku a odtáhl do křoví. „On si prostě na ni sedl, strčil ji do úst penis a křičel na ní, ať drží pusu,“ popsala Polaru útok matka znásilněné dívky.