Diskuze

Akustiku koncertní haly v Ostravě zajistí houslové dřevo, ukázala studie

Ostravané už mohou zjistit, jak bude uvnitř vypadat koncertní síň, po níž touží příznivci klasické hudby a hlavně ostravští filharmonici. Autoři vítězného návrhu ze společnosti Steven Holl Architects z New Yorku a pražského studia Architecture Acts totiž dokončili studii celé stavby.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nebyl tam náhodou hřbitov a krematorium?

0 0
možnosti

Dobrý, no, ale kdyby ta koncertní hala byla spíš pouzdro na kytaru uvnitř jakože se sapíkem, tak to by bylo megahustý a ostravská kultura by se tím proslavila po celém světě.

0 0
možnosti

A já vím, kdo se bude chodit cachtat do té vodní plochy vedle :-) Tedy pokud nezůstanou věrní "sprchám" na Masarykáči.

1 0
možnosti

Tak pouzdro bylo jasné hned, ne, to není novinka. 8-o Jinak pro stavbu souhlas, i když to je teda finanční darda. :-/ Zvláště v této době. Tak snad Ostrava nebude mít koncertní halu, ale rozbité silnice a chodníky. ! Jinak souhlas. R^

0 0
možnosti

Pěkně, ale páni radní, není někde chyba - soutěž, debaty s veřejností a jeste k tomu kvalitní návrh. To ODS v Plzni postavila za miliardu divadlo v Plzni, které vypadá stejně jako vedlejší garáže OC, betonová krabice a krásné betonové vejce za 6 milionů. Něco v té Ostravě děláte špatně :)

4 0
možnosti

Taky tady v Ostravě máme dodnes trauma z toho, že hl.město kultury 2015 vyhrála Plzeň a ne Ostrava ;-)

3 0
možnosti

Bude se mu po Ostravsku rikat "futral".

Navrh je velmi pekny.

6 0
možnosti

"barák" je to úžasný, jen se mi nelíbí vedle toho domu kultury vedle. Ten bych zboural.

1 1
možnosti

Mně se zase obecně líbí kombinace různých stylů - tahle moderna vedle neoklasicistního (a ovlivněného sorelou) kulturáku mi přijde úžasná.

3 0
možnosti