Diskuze

VIDEO: Ukázka zažehla debatu o obchvatu Karviné, některým trasa vadí

Stavba obchvatu Karviné, který má ulevit dopravě v centru města, by po desítkách let diskusí a příprav měla začít letos na jaře. Nesetkává se jen s pozitivními reakcemi, řadě místních čím dál více vadí, kudy nová silnice povede.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ti lidi v té Karviné jsou totálně tupí? Na RSD.cz visí leták nejmíň 5 let, roky se diskutuje na http://www.ceskedalnice.cz, je to v územních plánech atd. A ti tupci si teď začnou stěžovat na facebooku? Když jsou tak "občansky aktivní", proč to řeší teď, když se má začít stavět. Mohli využít X možností, kvůli kterým tady stavebí povolení trvá 10x déle než ve vyspělém světě. Na těch faceboocích jen prezentují svou tupost.

7 0
možnosti

J30a77n94a 79K23e20m61p81n57á

10. 2. 2020 13:39

No, trasa je známá 30let, proto to asi už nikdo nebral vážně. Mohlo se čekat dalších 30.

4 0
možnosti

Trasu nikdo nikdy nebere vážně, dokud nevejdou bagry. 30 projektu a dokud maluju, tak je to všem jedno, žádná připomínka ani požadavek jak by to chtěli. Nějak to udělejte. Až pak najednou ječí, když se začne stavět, že kdyby to věděli... A projekty a zápisy z x sezení na radnicích jsou přitom už roky u nich v šuplíku. A sedá na ně prach.

1 0
možnosti

Tak nevím. Zrovna Karviná mi nějak přehlcená automobily nepřijde a obchvat? Jsou místa, kde jsou na tom mnohem hůře, že Frýdku-Místku. ;-(

1 2
možnosti

Vždyť ve Frýdku se obchvat staví.

4 0
možnosti