Diskuze

Olomouc bude opět řešit budoucnost zimního stadionu, neshodne se ani koalice

Olomoucké zastupitele čeká v pondělí znovu řešení otázky, na jakém zimním stadionu se bude v příštích letech bruslit a hrát hokej. Všichni se shodují, že současná nedostačující „plechárna“ to být nemůže. Dál už se však názory liší, a to i uvnitř koalice. Jádrem dilematu roku je, zda si na třicet let „pronajmout“ arénu postavenou developerem, či vybudovat svou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nepíše se mi to lehce, ale vidím tu ještě jednu variantu. Prodat ligovou licenci někam jinam a dále v Olomouci hokej neprovozovat. Já myslím, že nám - občanům stačí ono rodiné stříbro v podobě Androva stadionu.

1 0
možnosti
TN

Někteří radní by určitě šli rádi developerovi na ruku a ještě mu dali zelenou na směnu pozemků v centru. Po 30 letech developer v klidu vydělá bez ohledu na inflaci a město nebude mít ani stadion, ani cenné pozemky v centru. Nicméně pár lidí bude mít nový auta a doplacený hypotéky, tak uvidíme . Každopádně s ohledem na zadluženost Olomouce tohle fakt není priorita a přestavba na pozemcích města v centra (během třeba 5-10 let) dává daleko větší smysl.

1 1
možnosti