Diskuze

Zpřísněný trest za smrt dětí v autě platí, Nejvyšší soud opilci nepomohl

Ani Nejvyšší soud se nezastal opilce, který podle verdiktu zavinil smrt dvou dětí v jiném autě, ale vinu neuznal. Josef Ondrýsek dostal 8,5 roku vězení, deset let nesmí řídit a pozůstalým by měl zaplatit přes čtyři miliony korun jako náhradu nemajetkové újmy.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
FV

1) Tomuhle za každé další odvolání přidat minimálně dva roky.

2) Stromy v tomhle úseku pokácet. Znám to tam a je to tam fakt nebezpečné! Pokud někdo vyletí ze silnice z jakékoliv příčiny, je vydán nemilosrdně bezprostřední blízkosti mohutných kmenů.

3) Než začnu odbočovat, držím volant rovně. Nikdy nevím, kdo do mě zezadu vletí a mě to pak vystřelí dopředu. Vždy raději být vystřelen dopředu než do protisměru!

1 0
možnosti

Proč nebyl souzen za ukladnou vraždu??!!! Chlast za volantem ma se brat jako umysl a ne polehcujici okolnost.

2 0
možnosti
Foto

Ten by měl dostat mnohem víc. Opakovaně alkohol, na co soudci čekají. Kdyby se soudilo přísněji a rychleji , určitě by se toto nedělo v takovém množství. Řidič dostane zákaz a přesto jezdí. Tak na co se dělají pravidla a zákony.

4 0
možnosti
Foto

Bezpáteřní parchant.

10 0
možnosti
MO

Nejvyšší soud rozhodl správně. Stejně tak skvěle státní zástupce a krajský soud, který rozhodl o zpřísnění původního trestu. V mezích zákona bylo dosaženo spravedlnosti. Opakuji, v mezích zákona. Subjektivně však jako člověk, který se za měsíc stane otcem, bych mu přál něco mnohem mnohem horšího. Ty děti to však už ale stejně nikomu nevrátí :-(

8 0
možnosti
VB

Kde jsou ti co říkají, ať si každý jezdí jak chce (pravidla jsou buzerace, proč ne alkohol, co jaká stopka.......), ale AŽ se něco stane, tak má nastoupit trest?

Vrátíl by život těm dětem? Co kdyby trest vykonali účastníci na místě? Jsou s tímto řešení zastánci "volného provozu" srozuměni?

3 0
možnosti
MC

Doživotí. Ty děcka taky už ze světa mít nic nebudou.

5 0
možnosti
PB

jak může mít tohle ještě řidičák, nebo spíše nárok na řidičák? Ten by neměl řídit ani v počítačové hře...

11 0
možnosti
JM

Jaký deset let zákaz řízení???? Prostě NIKDY!!!!!!;-€;-€;-€

20 0
možnosti
AM

Pán vypadá jako intelektuál. R^

2 0
možnosti