Diskuze

Prostějov zažívá kvůli opravám dopravní peklo, kolony se táhnou i kilometry

Až tříkilometrové kolony aut se v těchto dnech tvoří v Prostějově, kde se ve stejné době sešly opravy klíčových ulic i dálnice D46. Komplikace to způsobuje nejen místním i projíždějícím řidičům, ale třeba také obchodníkům.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JV

Tož sem si včera prošel severní ochvat PV - na Smržice kompletně hotovo, označkováno, nalajnováno. Auta však dál trčí na Olomoucké - čeká se na bumážku s kulatým razítkem nebo vhodnější (volbám bližší) termín stříhání pásky?Rv

0 0
možnosti
KD

Mafie z ANO vladne v prostejove. Jiny mafian z ano vladne na ministerstvu dopravy. Kdyz si to ti loozeri zvolili at si uzijou

0 0
možnosti
Foto

J79i51ř18í 95E90r39b22e46n

11. 8. 2021 10:44

Jsem z jiné části republiky, tak mám dotaz na místní: Kdo je stavitelem (dodavatelem prací)? Eurovia, Colas, Strabag nebo jiná firma? A taky vám tam pracují jen Po-Pá 7-15? :-)

0 0
možnosti
TN

Doprava v PV byla peklo vždy. Díky neschopnym úředníkům.

0 0
možnosti
KS

Jeli jsme o víkendu z Olomouce do Brna po dálnici. Neskutečné kolony a z pracovníků ani noha. V zúžení u Vyškova se do toho stala nehoda, 50 minutové stání. Nicméně i na tomto úseku ani noha. Žádná snaha dokončit opravy v termínu, nedej bože dřív.

To samé u nás v Olomouci. Pod okny nám zavřeli ulici a že opravují kanalizaci. Třeba týden se tady vůbec nic nedělo. Pak vždy pár hodin dopoledne, odpoledne zas nic. A týden pauza. Před týdnem vše urovnali, zasypali a až včera projeli spravit plot, který kvůli opravě odřezali. Pohoda, klídek.

9 0
možnosti
TK

Kolik svých dětí jste dala vyučit na stavebního dělníka? :-)

1 4
možnosti
AK

To je tak,když to plánují nemehla,kteří nevědí co učiní!!Nejlépe je rozkopat celé město během jednoho měsíce a vše má být hotovo až za rok.No není to úžasná paráda!!Tak zaco tam platí ty radní,když nevědí co činí!!

6 0
možnosti
PV

V mafiózním Prostějově by chtěl žít každý.

10 0
možnosti
PN

Když jsem měl asi před měsícem cestu po dálnici přes Prostějov, navigace mi sama navrhla jet raději přes šílený Přerov. Nakonec to nebylo tak hrozné se protáhnout Přerovem, pár semaforů, ale celkem to jelo.

Nejde jen o samotný Prostějov, ale i o další opravy na úseku Olomouc - Vyškov, kde je to svedeno do jednoho pruhu a před zúžením se tvoří kolony.

2 0
možnosti
TD

Peklo v Prostějově? Zajeďte si do Přerova. Tam je to běžné i bez oprav a bude, dokud se nedostaví D1.

9 0
možnosti
PN

Včera psali, že obchvat Přerova má vydání stavební povolení, ale ekoteroristi se chystají na útok.

https://archiv.hn.cz/c1-66960230-dira-u-prerova-nedokonceny-kus-dalnice-d1-ma-stavebni-povoleni-ekologove-jej-ale-hodlaji-zrusit

1 0
možnosti
VP

Pokud vedou všechny cesty do Říma, jej jaksi nesmysl je všechny v jeden čas uzavřít a opravovat.

7 0
možnosti
PN

Vzpomeň si na Brno před pár lety. Pak to dlouze zkoumali a zjistili, že nikdo nemůže za to, že všechny důležité silnice zavřeli najednou.

2 0
možnosti