Diskuze

Ohrožujete zdraví dětí, odmítají rodiče ze Šumperska vysílače na škole

O zdraví svých dětí se bojí rodiče, kteří protestují proti vysílačům umístěným na střeše základní školy v Novém Malíně na Šumpersku. Obec však vysílače odstranit či přesunout odmítá. Odkazuje na měření odborníků, jež prokázalo, že elektromagnetické záření nepřekračuje limity.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak jim hlavně doma seberte mobily.

1 0
možnosti

Brněnský odborník Petr Makeš ;-D a ilustrační snímek MAFRA Rv

0 0
možnosti

mobily rodiče prvňáčkům přibalí do tašky, potom je chudáky úkolují přes mobil, ale to je jiné záření těsně u hlavy dítěte?

0 1
možnosti

Na střeše jsou záříče s multinásobným výkonem kromě jiného vytváří také multinásobně silné elektrické pole. To ani vzdáleně nelze srovnávat s nějakým mobilem.

0 0
možnosti

Kolik z těch rozezlených rodičů asi tak doma hulí dětem pod nos a dává jim na večeři smažené "rybí" prsty a nechává je sedět na zadku od příchodu ze školy až do večera.

2 2
možnosti

To, že je něco pod hranicí normy ještě neznamená, že to není škodlivé. A na školu, kam chodí i pouze šestileté děti, tedy ve věku kdy účinky záření jsou mnohonásobně vyšší, to nepatří v žádném případě. Mimochodem to, že v současné době důsledky záření nejsou spolehlivě známy neznamená, že nebudou známy v budoucnu. Dal bych své dítě na školu jinam, protože jako rodič zodpovídám za jeho zdraví. Když už jsou radní tak hloupí a nevzali vysoká zdravotní rizika v potaz.Rv

2 3
možnosti

Brněnský odborník Petr Makeš? Feng Shui a celostní řešení čehokoliv? ;-D Jak začne s hysterickým záchvatem alternativec, publikum si vždycky najde. A iDnes aby u toho chyběla. ;-D;-D

7 0
možnosti

Mikrovlnku paní asi doma taky nemá. Zato alobalu na čepičky bude dost.

4 1
možnosti

Mikrovlnka nezáří 24 hodin denně. A máte ji doma dobrovolně, nikdo Vás do toho nenutil, pane.

0 3
možnosti