Od nákupů přes vaření po zbytky. Šest tipů, jak skoncovat s plýtváním
Každoročně se u nás vyhodí okolo sta kilogramů potravin na osobu. Jedna domácnost by přitom mohla,...
Místo sporáku ohniště. I v Česku je to trend, říká nomád a kuchař Hugo Hromas
Premium Jako novodobý nomád jezdí Hugo Hromas po celé Evropě a na rozličných oslavách, svatbách,...
Školu přestavěli na pohádkovou chalupu s jedinečným výhledem na Malou Fatru
Sto let starou venkovskou školu přebudovali majitelé na útulnou chalupu. Stojí v horské oblasti...
Ráda vytvářím svět, do kterého lze vstoupit, říká výtvarnice Podzimková
Premium Výtvarnice Eliška Podzimková vytváří imaginární světy, do kterých pouští návštěvníky. Současné...
Vařit v profi kuchyni je jiné než při soutěži, říká exporotce Masterchefa
Premium Úkolem Marka Fichtnera je udržet v bezchybném chodu kuchyni prestižní pražské restaurace Červený...
První makronky jsem prodala v krabici od bot, říká šéfcukrářka Klára Řezníčková
Premium Když se Klára Řezníčková dostala na stáž do kuchyně pětihvězdičkového hotelu, okamžitě zjistila, že...
Přepichování i probiotika. Jak správně pěstovat zeleninu na balkoně
Premium Pěstování rostlin nemusí být nutně podmíněno zahradou. Nenechte se odradit od vysévání rozličných...
Probuďte semínka k životu, i rajčata vypěstujete na okně či na balkoně
Nenechte se odradit od jarního vysévání rozličných rostlinek jen proto, že máte k dispozici pouze...
Musíte být i bavič, říká kuchař celebrit. Vařil pro Schwarzeneggera i Newmana
Premium Roman Hadrbolec dokáže jídlo ochutit jako málokdo. Vařil pro majitele filmového studia, pro hvězdy...