Diskuze

Náměstek libereckého hejtmana rezignoval, dříve byl spojovaný s Peltou

Dosavadní náměstek hejtmana pro dopravu Marek Pieter (Starostové pro Liberecký kraj) opouští vedení Libereckého kraje. Hejtman Martin Půta dnes obdržel jeho rezignační dopis.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HK

Máme chatu v malebném městečku, kde byl tenhle holobrádek starostou. Rozprodal pozemky, kde se konala tradiční pouť a město vydělávalo statisíce ročně na stáncích, i pronájmu plochy pro atrakce, stánky přitáhly mnoho návštěvníků a pomáhaly velkému množství malých podnikatelů, ta pouť je v současnosti téměř o 3/4 menší a nikdo na ní nechodí. Hlavně že je velkým ''podporovatelem sportu'' a nechal postavit umělý trávník pro fotbalisty za mnoho milionů, přitom na ten fotbal chodí maximálně 10 diváků. Nechal postavit luxusní tenisové kurty kam nikdo nechodí, protože je drahý pronájem a nějaké z nich se dokonce rozpadají. Před školou nechal postavit cosi ve stylu venkovní posilovny, místní snědočeši to dávno zničili, protože je to nehlídané s volným přístupem. Město je totálně zadlužené, že nemá ani na nové chodníky v centru, ty současné vypadají jako tankový polygon. Lituji současného starostu, který ten bordel po Pieterovi musí uklízet a není moc za co. ;-D;-D

Hlavně je že tam je ale vyhřívaný trávník pro fotbalisty, kam chodí 5 lidí.(Nadsázka)

1 0
možnosti
KW

Rezignovat by měl i ten kašpárek, který je na fotce vedle pana náměstka. Tolik ostudy libereckému kraji v posledních letech jako on snad nikdo jiný v posledních letech neudělal.

2 1
možnosti
LH

po dlouhé době s vámi musím na 100% souhlasit.

1 1
možnosti