Pondělí 9. prosince 2019, svátek má Vratislav
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Pondělí 9. prosince 2019 Vratislav

Diskuse k článku

RECENZE: Nové Milénium uvázlo v pavoučí síti, s Larssonem srovnat nelze

Americká Národní bezpečnostní agentura, jež odposlouchává vše „od sousedských drbů po ministerské předsedy“, má starosti: v pokračování slavného Larssonova Milénia se do jejího počítačového systému naboural hacker.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

 0
Jste přihlášen jako


Toto opatření slouží jako ochrana proti webovým robotům.
Při zapnutém javaskriptu se pole vyplní automaticky.

Zbývá 2000 znaků nebo 10 odstavců.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času

P37a58v90e91l 82M59a94l71e18č88e78k 1214145857485

Souhlasím s recenzí. Zvláště s tím, že z Lisbeth se stala supermanka. Koho si zamane, toho sejme, nic není problém. Je jen negativní. To vůbec neodpovídá povaze z prvního milénia.

0/0
7.9.2015 9:47

K72a42r28e11l 29N11e28č83a89s 5363139680100

Je to naprosto odlišný trilerek s úctou k původnímu autorovi.Třeba číst jako novou knížku.Pouze příliš mnoho geniality na jeden román.;-D

0/0
6.9.2015 20:30

P65e44t90r 60P10á92l25k12a 6493826810702

knížku si pořídím, ale podle recenze se nový autor vydal (a koneckonců ani nemohl jinak) cestou M2 a M3, které podle mě rozhodně nedosahují úrovně jedničky. Komploty tajných služeb i to, že se Lisbeth s Mikaelem skoro nepotkají - to je prostě fádní. Půvab Mužů, kteří nenávidí ženy byl pro mě v tom, že je to relativně "normální" detektivka a hlavně právě ve vztahu těch dvou, kdy se vzájemně inspirují a posouvají v ději. Druhý a třetí díl jsou v tom o třídu horší (možná s výjimkou děje v soudní síni ve trojce) a čtyřka asi musela jít v těch slabších stopách. Škoda.

Jinak souhlas s panem Obadálkem, to se nedělá, ale to je obecný problém - třeba M2 prozradila první oběti už na záložce knihy, a to k jejich vraždě došlo snad ve třetině knihy.

0/0
5.9.2015 8:50

V80l47a10d56i50m82í55r 19O40b18a61d38á47l92e89k 7361396173129

Zrovna ctu - bohuzel bylo prozrazeno,ze Franse fakt zabijou :-( jsem ve 23 procentech a porad zije. Jinak zatim je to fakt trochu rozvlekle,ale presto ctive dostatecne...

0/0
4.9.2015 18:52

M55a55r35i70e 52H53r86č60k13o91v33á 7692920443294

Tak já jsem četla a musím říci, že se to povedlo. Hodně. Za sebe doporučuji velmi.

+1/0
4.9.2015 17:08

K58r29i80s83t42ý84n30a 23K89o35l36e39č32k62á10ř34o75v19á 3755788243

Fakt? Já se trochu bojím, že..no že to prostě není Larsson :-) a vlastně ani nevím, jestli chci, aby ten poslední díl pokračoval. Mno, promyslím to :-)

0/0
4.9.2015 18:23

J34a21k38u14b 96V95i93l15i47n84g90r 8455121729413

Tak on to není Larsson a jsem hrozně smutnej, že to ten nakladel tak ždíme :-(

0/0
5.9.2015 13:59

K17a58r32e69l 70N35e22č80a26s 5263579380490

Není to nový Larsson.Nic takového neexistuje.Ale knížka je na ten žánr v nadprůměru.

0/0
6.9.2015 20:31

P91a97v93l82a 68H49r43a93d69i54l38o87v34a 3287841871514

Bezim pro nej :-)

+1/0
4.9.2015 16:49

Najdete na iDNES.cz