Whitney Houston

Whitney Houston | foto: Facebook

Vyjde nová deska Whitney Houston, doprovázet ji bude dokument

  • 0
V sobotu 11. února uplyne přesně 11 let od úmrtí slavné zpěvačky Whitney Houston. Letos by oslavila 60. narozeniny a společnost spravující její odkaz nehodlá tento rok promarnit. Začalo to hotelem na cenách Grammy a následovat má několik televizních projektů i nové album.

Whitney Houston zemřela den před udílením hudebních cen Grammy. Letošní návštěvníci největší hudební události měli možnost si zpěvačku připomenout v hotelu, který jí byl věnován. Na týden se přejmenoval na Hotel Whitney Houston. Hrála v něm její muzika, na všem se objevilo její jméno včetně karet do zámků a v budově proběhla výstava obsahující portréty, kostýmy a další osobní předměty.

Whitney Houston: The Day The Rock Star Died

Dokument sledujte na ÓČKO STAR v sobotu 11. 2. od 18:00 a poté kdykoli zpětně na HbbTV ÓČKA STAR (červené tlačítko).

Společnost Primary Wave spravující spolu s rodinou značku Whitney Houston plánuje na tento rok několik televizních projektů a vyjde i nová deska. Ta ponese název Go to the Rock a vyjde 24. března. Bude obsahovat i šest dosud nevydaných gospelových písní, které Whitney Houston nazpívala před svou smrtí.

Album doprovodí dokumentární film mapující její lásku ke gospelu od prvního vystoupení v kostele až po vydání alba The Preacher’s Wife v roce 1996, které je dosud nejprodávanější gospelovou deskou v historii.

Řadu nabídek na vzpomínkové projekty ale společnost odmítla. „Nejde nám o peníze, ale o ochranu její značky, a abychom to dělali způsobem, jaký by si ona přála,“ řekl pro Forbes šéf společnosti Jeff Straughn.

Whitney Houston

Whitney Houston našli mrtvou 11. února 2012 ve vaně v hotelu Beverly Hilton v kalifornském Beverly Hills. Tuto nešťastnou událost mapuje dokument Whitney Houston: The Day The Rock Star Died, který uvede televize ÓČKO STAR v sobotu od 18:00. A před tím legendární zpěvačku připomene hodinovým pásmem jejích nejlepších videoklipů, které začne v 17:00.