Kmotři Miro Žbirka a Matěj Ruppert spolu s moderátory Milošem Pokorným a Romanem Ondráčkem křtí studio WOW!

Kmotři Miro Žbirka a Matěj Ruppert spolu s moderátory Milošem Pokorným a Romanem Ondráčkem křtí studio nové odpolední show Expresraria WOW! (19.9.2005) | foto: Dalibor PuchtaiDNES.cz

V novém studiu Expresradia teklo šampaňské

Pražské Expresradio zažilo v pondělí večer dva pořádné křty. Křtilo se moderní studio a nová show Miloše Pokorného a Romana Ondráčka nazvaná WOW!.

Snímky ze křtu najdete ve fotogalerii.

Expresradio se může chlubit svým zbrusu novým proskleným studiem na Radlické ulici v budově Anděl Media centrum. V moderním studiu se vysílá každý den do 21 hodin, v průběhu podzimu se ovšem vysílání rozjede naplno po celých 24 hodin.

"Vzhledem k tomu, že vysíláme přímo z ulice, může se v podstatě zapojit každý, kdo jde kolem. Je vidět na nás a my vidíme ven," říká jeden z moderátorů Miloš Pokorný

Kmotry byl Matěj Ruppert a zpěvák Miro Žbirka. Během vysílání se připíjelo šampaňským, následovala "přací" chvilka a poté kmotři i oba moderátoři pokřtili nové studio zvenku. A jak jinak než opět šampaňským. "Přeji vám, aby vám rádio fičelo," glosoval Miro Žbirka.

A jaký bude pořad WOW!? "Budeme naším stylem glosovat dění na této planetě, nebudou chybět pravidelné figurky, rozhlasový seriál, počasí v polštině a další perly," dodává Pokorný.