Z natáčení klipu k písni Džony Macháček | foto: Archiv The Tap Tap

VIDEO: Džony Macháček z The Tap Tap hledal holku ve vězení

  • 0
The Tap Tap ohlásili, že svůj nový videoklip ke skladbě Džony Macháček představí až na Mikulášské 5. prosince v pražském Foru Karlín. Jenže se jej kupodivu podařilo dokončit s předstihem, a tak může posloužit i jako pozvánka na koncert. Na iDNES.cz klip uvádíme v premiéře.

Obrazový doprovod k písničce Džony Macháček vznikl ve věznici ve Světlé nad Sázavou. Pojednává o hodně originálním klukovi, jenž hledá ženskou, která by ho zvládla. Aby si mohl vybrat, nastoupí dobrovolně právě do ženské věznice.

Song pro člena The Tap Tap Honzu Macháčka napsal frontman kapely Poletíme Rudolf Brančovský. „Nacvičování nás všechny stálo pár šedivých vlasů a vousů, ale výsledek je atomová pecka. Úplně přesně popisuje, jaký je náš Honza Macháček živel,“ říká kapelník Šimon Ornest.

Videoklip samozřejmě představí kapela i divákům během Mikulášské show 5. prosince v pražském Foru Karlín. Stejně tak odhalí i originálními sochy v nadživotní velikosti, které budou součástí výstavy The Tap Tap v Muzeu hlavního města Prahy. Expozice v Domě U Zlatého prstenu potrvá od 11. prosince do března 2019.

Na Mikulášské s The Tap Tap jako hosté vystoupí Petr Čtvrtníček, Xindl X, Adam Lanči alias Mr. Cocoman, dívčí sbor Puellae Cantantes a senátor Jiří Drahoš.