Sting a Shaggy na společném koncertu v pražském Foru Karlín 16. listopadu 2018

Sting a Shaggy na společném koncertu v pražském Foru Karlín 16. listopadu 2018 | foto:  Tomáš Krist, MAFRA

KVÍZ: Jak dobře znáte hitmakera Stinga, který se vrátí do České republiky?

  • 9
Britský zpěvák Sting se v příštím roce opět vrátí do České republiky. Fanouškům vynahradí koncert, který se měl uskutečnit ve Slavkově u Brna letos v červenci. V našem kvízu můžete otestovat, jak dobrými znalci slavného hudebníka jste.

Sting představí 5. července 2020 v Zámecké zahradě ve Slavkově u Brna své nejzásadnější písně v novém provedení. Přepracoval je na své letošní album My Songs, které vyšlo v květnu. Jeho živá podoba, pořízena na doprovodném turné, bude k dostání od 8. listopadu. Také ve Slavkově u Brna zazní skladby jako Fields Of Gold, Shape Of My Heart, Roxanne, Demolition Man a mnohé další.

Osmašedesátiletého zpěváka bude doprovázet jeho rocková kapela. Jejími členy jsou: Dominic Miller (kytara), Josh Freese (bicí), Rufus Miller (kytara), Kevon Webster (klávesy), Shane Sager (harmonika), Melissa Musique a Gene Noble (vokály).

SVÉ ZNALOSTI OTESTUJTE V KVÍZU ZDE

Před koncertem Stinga vystoupí Vojtěch Dyk & B-Side a také Lenka Nová v doprovodu Petra Maláska a jeho bandu. Vstupenky budou stát 1 690 Kč a v předstihu je můžete získat ve službě iDNES Premium 7. listopadu od 9 do 17 hodin. Do klasického prodeje půjdou 8. listopadu v 9 hodin.

Jak zpěváka znáte? Otestujte si své znalosti v našem kvízu!