Písničkářka Petra Göbelová

Písničkářka Petra Göbelová | foto: mmedlen

VIDEO: Pokáč v sukni. Písničkářka Göbelová točila klip navzdory nemoci

  • 1
Písničkářka Petra Göbelová, o které se někdy mluví jako o „Pokáčovi v sukni“ se po duetu s úspěšným kolegou představuje v písni Nerozhodný typ. Singl doprovází videoklip, který na iDNES.cz uvádíme v premiéře.

„Píseň Nerozhodný typ mi produkoval talentovaný Johny Rainbow, který snad ještě předčil má očekávání. Nahrávání s ním probíhalo skvěle, jelikož je to strašně kreativní člověk. Doufám tedy, že to není naše poslední spolupráce,“ říká o vzniku písně Petra Göbelová.

Klip k písni si vzal na starost Petr Pololáník, důležitým členem týmu byl také Vojtěch Lukáš, který řešil například světla. „Natáčeli jsme na různých místech po Brně. V klipu si zahráli především mí kamarádi, při natáčení karaoke party se k nám přidalo taky pár náhodných lidí, kteří se zrovna nacházeli v podniku. Ačkoliv jsem zrovna večer před natáčením onemocněla, všechno nakonec proběhlo celkem v poklidu a věřím, že především závěrečnou party si všichni zúčastnění užili,“ dodává Göbelová

Mladá písničkářka není na hudební scéně úplným nováčkem. Nejčerstvěji se ukázala po boku Pokáče na jeho letošním turné a nazpívala s ním duet Láska na vsi. Zaujala i svými singly Velká holka, Normální žena, Jen tak si plout. V roce 2014 vydala debutové album Normální žena. Vystupovala jako host na koncertech Tomáše Kluse a Chinaski.