No Name

No Name | foto: Radio Impuls

Rádio Impuls vysílá koncerty naživo. Ve čtvrtek zahrají No Name akusticky

  • 3
Na zákaz koncertů v souvislosti s opatřeními proti šíření koronaviru reaguje také Rádio Impuls, které připravilo do vysílání sérii záznamů Živááááky. Ve čtvrtek 19. března nabídne od dvaceti hodin koncert slovenských No Name.

Košická formace, která se v České republice dlouhodobě těší velké popularitě, vystoupila akusticky v hudebním klubu Doupě.

Součástí programu byly osvědčené hity jako Žily, Ty a Tvoje sestra nebo Lekna. Došlo také na novinku Ži a nech žít, která vznikla na počest 100. výročí od vzniku republiky. Její text je zčásti slovenský a zčásti český.

Speciální bylo i odehrání skladby Kdo dokáže, které měla koncertní premiéru na Českém mejdanu s Impulsem. S Timkem v ní ve studiové podobě zpívá Karel Gott. V klubu Doupě se píseň dočkala nové akustické podoby.

Skupina vznikla v roce 1996, její základ tvoří bratři Timkové. Průlom přišel na začátku nového milénia s albem Počkám si na zázrak.

Od té doby si No Name udržují stálou fanouškovskou základnu a mimořádně žádaní jsou i u českého publika. V letech 2008 - 2017 desetkrát za sebou zvítězili v anketě Český slavík v kategorii Slavík bez hranic pro nejoblíbenějšího slovenského interpreta.

Záznam koncertu si můžete poslechnout na Rádiu Impuls dnes 19. března ve 20:00 nebo na www.impuls.cz.

Hlídací kočka

Vstupenky Vám chytím vždycky. Pohlídám přednostní prodeje, vstupenky na poslední šanci, začátek prodeje, slevy i konání akce.