Green Day

Green Day - Kapela Green Day hraje v Rod Laver Arena v australském Melbourne (10. března 2005) | foto: Corbis, Profimedia.cz

Lístky na velké koncerty rychle mizí

  • 2
V příštích měsících zahraje v Česku plejáda světových hudebních hvězd. A fanoušci mají o koncerty zájem. Na Queen, Apocalypticu či Pavarottiho zbývá v předprodejích posledních pár lístků. Zájem je podle promotérů i o další show.

Vstupenky na koncert obnovené kapely Queen se zpěvákem Paulem Rodgersem jsou k dostání na jediném místě v Prague Tourist Centre v pražské Rytířské ulici.

"Jedná se o poslední zbytek předtištěných lístků. Jinak je prakticky vyprodáno," řekl o koncertě, který se uskuteční 16. dubna v Sazka Areně, Petr Novák z promotérské agentury Interkoncerts.

Spokojena je i firma 10:15, která tento měsíc pořádá dva přitažlivé koncerty - finská kapela Apocalyptica vystoupí 12. dubna v pražském Divadle Archa a o osm dní později známý operní pěvec Luciano Pavarotti v Sazka Areně.

Apocalyptica kvůli velkému zájmu českých fanoušků dokonce přidala další koncert 13. dubna. "I ten už je skoro vyprodaný," uvedl Jarda Hainzel z 10:15, podle něhož také na Pavarottiho zbývají poslední vstupenky.

"Desetpatnácka" teď čeká, jaký bude zájem o unikátní koncert německé techno skupiny Scooter. Fanoušky lákají i další taneční projekty. InnerVision přiveze hudebního mága Mobyho, promotéři z D Smack U a Abatonu avizovali příjezd britské legendy Underworld do parku Kolbenova (dříve T-Mobile Park).

V očekávání je i agentura Interkoncerts, která nahlásila příjezd řady věhlasných interpretů. Do června se v Praze představí třeba Seal, Mark Knopfler, Iron Maiden, Avril Lavigne, Green Day, Audioslave, Duran Duran, Rod Stewart či Black Sabbath. Už se ví i o jednom velkém podzimním hitu - 24. října přijede Phil Collins.

"Všechny tyto koncerty jsme oznámili relativně nedávno, takže zatím je k dispozici dost vstupenek, ale věříme a doufáme, že předprodeje budou vcelku rychlou záležitostí," podotkl Petr Novák.

ANKETA
Kolik koncertů světových hvězd, které letos vystoupí v Česku, navštívíte? - hlasujte ZDE