Adam Karlík a Roman Procházka ze skupiny Divokej Bill on-line - 1

Adam Karlík a Roman Procházka (zprava) ze skupiny Divokej Bill během on-line rozhovoru v redakci iDNES. | foto: Jan Kábrt, iDNES.cz

Kapely zahrají pro radost

Ve středu 24. září se v prostoru Mystic Skate Parku na pražské Štvanici uskuteční společné vystoupení skupin Divokej Bill a Tři sestry. Vstup na akci s názvem Koncert pro radost je od 18 hodin. Podle pořadatelů se jedná symbolické zakončení letní festivalové sezony, kdy se tyto dva soubory setkávaly na mnoha pódiích.

"Obě skupiny, které patří ke stálicím české hudební scény a pravidelně vyprodávají kluby nejen v Praze, ale i po celé republice, byly také headlinery putovního festivalu Barvy léta," uvedl ke koncertu Michal Thomes z pořádající agentury Ameba Production.

Prostor Mystic Skate Parku na Štvanici, který si kapely pro společné vystoupení vybraly nyní, kombinuje vlastnosti open-air produkce i zastřešeného klubu, přičemž kapacita kryté plochy je 3000 míst.

Vsupenky stojí v předprodeji Ticketstream 160+20 korun, v restauracích Na Staré Kovárně, Na Staré Cihelně a Baru Práce 175 korun, na místě pak 200 korun.

Třem sestrám letos vyšlo album Do Evropy nechceme, skupině Divokej Bill deska Mezi nima, která figuruje už několik týdnů na předních místech hitparády prodejnosti IFPI a jejich skladba Znamení je jednou z nejhranějších rádiových písní současnosti.