Ektor

Ektor | foto: archiv ocko.tv

TRENDY V KLIPECH: Ektor porazil i Štístka a Poupěnku

  • 0
V nejnovějším vydání KitKat Óčko Chart proti sobě budou bojovat čeští rapeři Ektor a Paulie Garand. Ektor se svou klipovou novinkou dokázal zabodovat na Youtube v době, kdy žebříčky ovládají vesměs vánoční, pohádkové a dětské klipy.

Ektor – Bars

Hlasujte v KitKat Óčko Chart

Pro všechny čtyři klipy můžete hlasovat v hitparádě KitKat Óčko Chart, kterou televize Óčko vysílá vždy ve čtvrtek od 15:00. Hlasování startuje po odhalení celého žebříčku v 16:55.

Ektor naznačuje, kde je budoucnost českého rapu. Představuje své bars, tedy takty a verše, a dokazuje, že nepotřebuje odbočky do popu, aby byl úspěšný. Na příští rok chystá svůj dosud největší koncert, který se uskuteční 25. října v O2 areně.

S klipem Bars dokázal Ektor nemožné. Vyhoupl se na první místo v hudebních trendech na YouTube a stal se tak jediným interpretem, kterému se za posledních pár týdnů podařilo předběhnout Lukáše Kunze a Barboru Waschingerovou, kteří jako motýlek Štístko a víla Poupěnka baví děti od roku 2017.

Štístko a Poupěnka jsou konečně poraženi!

Ektor a jeho nový videoklip pro song "Bars" se vyhoupnul hned na první místo v hudebních trendech na YouTube! Stává se tak jediným interpretem, kterému se za posledních pár týdnů podařilo předběhnout Štístka a Poupěnku.

Co na Ektorův nový song říkáš?

#ektor #ockotv

14. prosince 2023 v 17:00, příspěvek archivován: 21. prosince 2023 v 9:37

Paulie Garand – Pod mlhou

Paulie Garand natočil pro svou baladu klip ve stínu mrakodrapů v New Yorku. Použil beat z produkce Under My Pillow doprovázený kytarou Štěpána Urbana. V písni Pod mlhou ukazuje rodák z Liberce, jak velký vliv má město a jeho atmosféra na jeho tvorbu.

Sum 41 – Rise Up

Sum 41 se loučí. Přesto plánují příští rok vydat ještě poslední desku Heaven :x: Hell. Singl Rise Up je ochutnávkou z tohoto alba. Ve videu si zahrál kytarista Noodles z The Offspring. V Česku by Sum 41 měli naposled zahrát na příštím ročníku Rock for People, který se bude konat 12. – 15. června 2024.

Malú, Luis Fonsi – Ahora Tú

Ve Španělsku akutálně skončil další ročník pěvecké soutěže The Voice, kde byl Louis Fonsi jedním z porotců, který si vybíral talenty k sobě do týmu. S Malú tu pak předvedl živě duet Ahora Tú, což v češtině znamená Teď ty.