Bob Dylan vystoupí 11. června v pražské O2 areně

Bob Dylan vystoupí 11. června v pražské O2 areně | foto: Isifa

Chcete zadarmo na Boba Dylana a Eltona Johna? Hrajte s námi o lístky

  • 6
Konec tohoto týdne je ve znamení dvou velkých koncertů pro dvě různá publika. Ve čtvrtek se v pražské O2 areně představí Elton John, o den později ho v té samé hale vystřídá Bob Dylan. Chcete je vidět, a nemáte lístek? Stačí jedna správná odpověď a vstupenky jsou vaše.

Soutěž probíhá od pondělí 7. června a potrvá pouze do středečního dopoledne. Šanci mají tedy opravdu jen ti nejrychlejší.

O lístky na Eltona Johna hrajte zde

Nabízíme 10 vstupenek

Tiny Dancer, Daniel, Candle In The Wind či I'm Still Standing jsou jen některé z nejznámějších skladeb, které najdete v diskografii tohoto celosvětově populárního umělce.

Koncert pro Dianu - Elton JohnTento třiašedesátiletý zpěvák, jehož královna Alžběta II. vyznamenala šlechtickým titulem za charitativní činnost, prodal více než 200 milionů kopií svých alb.

Za píseň Can You Feel The Love Tonight z filmu Lví král získal Oscara i Zlatý glóbus. Jeho šťastné číslo může být třeba 1 662, právě tohle je totiž připsané u jeho jména a příslušné hvězdy na hollywoodském chodníku slávy.

V Praze, kam se vlastním jménem Reginald Kenneth Dwight vrací po pěti letech od své poslední návštěvy, by měl zahrát klasické "best of".

Lístky na Boba Dylana najdete zde

iDNES.cz udělá radost pěti čtenářům, kteří si mohou vzít doprovod

Bob Dylan přijede na páteční koncert do hlavního města z Bratislavy, kde vystupuje o dva dny dříve. Minnesoťan - občanským jménem Robert Zimmerman - oslaví příští rok sedmdesátiny.

Bob DylanNaposledy jej čeští fanoušci slyšeli před dvěma lety v Ostravě, kde odehrál koncert v doprovodu kapely, která s ním natočila album Modern Times. Zda svůj aktuální program sestaví z trojdiskového výběru rarit Tell Tale Signs, se ovšem ukáže až v pátek.

Držitel řady ocenění včetně Oscara, Grammy i Zlatých glóbů vstoupil do Rokenrolové i Textařské síně slávy. Rockerům navíc vyhrál první Pulitzerovu cenu (2008).

Více ukázek najdete v audiogalerii


Britská královská rodina