Zpěvačka Anna K.

Zpěvačka Anna K. | foto: Brainzone

VIDEO: Když tě objímám, nejsi sám. Anna K. má první klip s kapelou

  • 0
Když populární česká zpěvačka Anna K. chystala natáčení klipu k singlu Až mě zachráníš, měla nápad, že natočí jednoduché video, ve kterém bude vystupovat pouze sama s kapelou. Režisér Tomáš Bláha ji nakonec přesvědčil, aby přidala i emotivní situace, o kterých je text písně.

„Ta skladba se dá přenést na spoustu životních momentů. Pro mě je v ní nejsilnější sdělení, že i když je člověk ve velmi těžké životní situaci, tak kontakt s milovanou osobou, nejen ten duchovní, ale hlavně fyzický, může mít až uzdravující účinek,“ komentuje Anna K. pasáže, kde zpívá „když tě objímám, nejsi sám”.

A právě téma fyzického kontaktu, který může člověka zachránit, zaujalo režiséra Bláhu. „Do prostřihů mezi hrající muzikanty jsem se rozhodl zasadit situace, ve kterých se lidi začnou mít zase rádi. Nejde o žádný příběh, pouze o momenty, do kterých vcházíme, když to není dobré, a opouštíme je, když je opět všechno v pořádku. Ten song je pro mě o tom, dát někomu šanci mít se opět rád,“ popisuje režisér.

Anna K. videoklip natočila poprvé ve své kariéře s kapelou, která ji už od 90. let doprovází. „Jsem ráda, že mám konečně kapelový klip, navíc na písničku, která skvěle funguje právě na koncertech,“ říká Anna K. V létě ji čeká nabitá festivalová sezona, mimo jiné se zúčastní i putovních Létofestů.